Strona 12 z 26 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516171819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 253

Temat: Moja przygoda z SuperAlfa.pl

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Kolego superalfa prawda jest taka, że jeśli nawet 95% aut sprzedał pan bez zastrzeżeń, to nikt nie chce być w pozostałych 5% bo przy takim wydatku to jest b. duże ryzyko. Tak więc dobry sprzedawca powinien zrobić wszystko by te 5% w jakiś sposób naprawić.
    Klienci niestety bywają różni, czasem trzeba stawić czoła hamstwu i takim ludziom też pomóc. Klient ma prawo krytykować, i ma prawo się mylić, podobnie jak pan gdy auto okaże się usterkowe.

Życze powodzenia w interesach!
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Wodzisław Śl.
    Auto
    Giulietta Veloce 1.75 TCT

Domyślnie

Ja też się wypowiem na temat tego komisu... Mogę tylko powiedzieć że żałuję... tego że nie jechałem tam od razu pół roku szukałem auta, aż wreszcie zdecydowałem się jechać do tego komisu. Auta niby droższe, ale jak się to wszystko policzy (rozrząd, olej i całą resztę która jest tam wymieniana) to cena okazuje się normalną. Do czasu kiedy nie odwiedziłem Superalfy załamywałem się oglądając auta, były to po prostu złomy. Przyjeżdżając do Częstochowy i oglądając Alfę stwierdziłem że je biorę, zaglądając do środka i jadąc tym autem tylko się w tym utwierdzałem. Oczywiście Alfa już jest moja pół roku Dodam jeszcze że stwierdzenie "Stan samochodu idealny, jak nowy" jest prawdziwe, kto nie wierzy niech zobaczy
    Panie Robercie jak będę zmieniać auto to tym razem najpierw do Pana pojadę problem jest w tym, że szybko się mojej belli nie pozbędę

superalfa.pl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał DieselJTD Zobacz post
    Ja też się wypowiem na temat tego komisu... Mogę tylko powiedzieć że żałuję... tego że nie jechałem tam od razu pół roku szukałem auta, aż wreszcie zdecydowałem się jechać do tego komisu. Auta niby droższe, ale jak się to wszystko policzy (rozrząd, olej i całą resztę która jest tam wymieniana) to cena okazuje się normalną. Do czasu kiedy nie odwiedziłem Superalfy załamywałem się oglądając auta, były to po prostu złomy. Przyjeżdżając do Częstochowy i oglądając Alfę stwierdziłem że je biorę, zaglądając do środka i jadąc tym autem tylko się w tym utwierdzałem. Oczywiście Alfa już jest moja pół roku Dodam jeszcze że stwierdzenie "Stan samochodu idealny, jak nowy" jest prawdziwe, kto nie wierzy niech zobaczy
    Panie Robercie jak będę zmieniać auto to tym razem najpierw do Pana pojadę problem jest w tym, że szybko się mojej belli nie pozbędę
    dziękuje za miłe słowa to jest najlepsza nagroda za moją prace czyli zadowolony klient

Administrator ds. zlotu Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

moja koleżanka kupiła kilka dni temu 147 1.9 .. dzisiaj ją oglądałem - kapitalny stan, sam bym taką chciał (gdyby była to benzyna)
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

Warsztat samochodów włoskich
    www.flar-ital.pl

Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW

Użytkownik Romeo Avatar gonzo
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Fiat Tipo SW 1.4 T-jet

Domyślnie

Pytanie do superalfy.
    Dlaczego nie sprzedajecie wersji benzynowych i czy w przyszłości będzie taka możliwość?

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał gonzo Zobacz post
    Dlaczego nie sprzedajecie wersji benzynowych i czy w przyszłości będzie taka możliwość?
    To GTA w dieslu było?

Odwiedzałem dzisiaj stronę superalfy, żeby zobaczyć czy nie mają jakiś nowych perełek i też rzuciło mi się w oczy:
    Samochody, które oferujemy do sprzedaży to auta bezwypadkowe, tylko i wyłącznie z sinikiem Diesla.

superalfa.pl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał gonzo Zobacz post
    Pytanie do superalfy.
    odpowiem tak
    silniki diesla są trwałe i małą palą jest duży popyt na te silniki jeśli chodzi o benzyne nie cieszą sie one zbyt dobrą opinią, ja auta sprowadzam na "kołach" nigdy mnie diesel nie zawiódł natomiast już nieraz widziałem jak po autostradzie w Niemczech ADAC holowało Alfę z benzynikiem
    jedyne silniki które można by uznać za udane to są v-ki niestety apetyt na paliwo nie mają mały więc z benzyny tylko GTA ale i tak tą co mam jest ostatnim benzyniakiem u mnie.
    na zakończenie -lepiej być dobrym w jednym niz starać się w wielu

Użytkownik Romeo Avatar andro34
    Mieszka w
    Płońsk-holandia
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2005r i AR 147 JTDm 2005r.

Domyślnie

Cytat Napisał superalfa.pl Zobacz post
    lepiej być dobrym w jednym niz starać się w wielu
    mądre słowa!

jednak ja dodam od siebie że jesli się trafi na dobrego TS-a to naprawdę mozna się tym silnikiem nacieszyć. wbrew opiniom te silniki nie są tak awaryjne,jeśli się odpowiednio dba o niego odwdzięczy się długą i bezpoblemową pracą.

moja druga ulubienica...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Pytanie do superalfa.pl
    Czy sprowadzanie Alfy na zamówienie?
    Tzn, podaję: rocznik, kolor, dokładne wyposażenie itp, a Wy dla mnie taki samochód "namierzacie", sprawdzacie itp.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

superalfa.pl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Pytanie do superalfa.pl
    Czy sprowadzanie Alfy na zamówienie?
    Tzn, podaję: rocznik, kolor, dokładne wyposażenie itp, a Wy dla mnie taki samochód "namierzacie", sprawdzacie itp.
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    jasne tylko pod warunkiem że nie chcesz okazji cenowej