Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 234567891011121314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 169

Temat: Wrażenia - ZLOT 2009

Fred
    Gość

Domyślnie

karol a czy my krzyczymy?
    Co do planow to oczywiscie mamy tyle ze przyszly rok bedzie bardzo specyficzny ze wzgledu na 100 lecie AR co powoduje ze nic na ten moment nie da sie przewidziec. Chcielibysmy by atrakcji była moc i jesli FAP da a BÓG pozwoli to zrobimy takiego "zlota" że go wszyscy zapamietają na wiele lat

cin_ek
    Gość

Domyślnie

nie wiem czy dobrym pomysłem nie byłaby rotacja grup na lotnisku. Teraz byliśmy podzieleni na 4 i tak np. Mini jedzie na 1/4, profi zalicza trojele i stewarda, profi + sprawnościówkę a turbo matę. potem wszystko przesuwałoby się zgodnie z kierunkiem zegara - mini na matę, profi na 1/4 i tak dalej. Może wtedy by każdy zainteresowany skorzystał z atrakcji. Co do instruktorów trolei, to skoro to firma zewnętrzna to i pewnie kasę za to otrzymać chce a skoro nie wywiązała się z umowy to nie ma kasy. Raz totalnie przegieli, bo jedna osoba jeździła trolejem, w tym momencie przyjechałem ja, maciekk i bija bo chcieliśmy sobie tym pojeździć, ale stwierdzili że idą na przerwę.Mogli chyba poświęcić jeszcze te z 20 minut na kilka osób Nie mam za to pretensji do Was bo to tylko i wyłącznie ich wina

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Fred Zobacz post
    jesli FAP da a BÓG pozwoli to zrobimy takiego "zlota" że go wszyscy zapamietają na wiele lat
    Spokojnie stary, popamietasz, ja ci to gwarantuje

@cin_ek - rotacja jest konieczna - ze wzgl. na ilosc uczestnikow. Niesttety, w tym roku ludzie "zewnetrzni" nieco polozyli lache - w moim odczuciu. I chocby dlatego warto miec nad nimi nadzor, szczegolnie, ze stowarzyszenie niejako ich zatrudnia (do konkretnych zadan przez konkretny czas...)

cin_ek
    Gość

Domyślnie

tzn. nad rotacją powinni czuwać Nasi, a ludzie z zewnątrz powinni warować przy swoich stanowiskach, bo za to kasę biorą. Powinien być odgórny plan, że załogi od numeru do numeru mają być tu i tu, jeżeli ktoś nie bierze udziału to przygląda się innym z grupy. wiem zabrzmiało to jak jakiś totalitaryzm ale dzięki temu byłby jakiś porządek. dajmy na to po dwóch rotacjach przerwa na pogaduchy, odpoczynek i zjedzenie czegoś. Nie odbierajcie tego jako krytyki obecnych działań, to tylko jakieś tam moje przemyślenia. Wiem Robert że miało być na maila, ale tu każdą taką propozycję będzie można przedyskutować.

A na 100 lecie marki to może w Arese byśmy się zlecieli

ViP Maniak resoraków Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5V6 i 147 1.6 Ts

Domyślnie

cinek dobrze prawi ma u mnie browara na nastepnym zlocie
    a tak powaznie to bylo jak napisal podjechalismy na troleje a goscie sie zawineli i tyle ich bylo widac. :/ wszystko bylo ok tylko na lotnisku troche brak kontroli i zamieszanie.
    o co k'mon???

adasco
    Gość

Domyślnie

... mysle, ze wlasnie lepiej niedociagniecia omawiac tu, bo kazdy moze miec rozny pkt widzenia, bo mozna podyskutowac..... byleby organizatorzy mieli pewnosc, ze to ylko tzw "konstruktywna krytyka", masjaca na celu samodoskonalenie. Tak czy siak, progres jest widoczny.

cin_ek
    Gość

Domyślnie

maciekk będę pamiętał, może być Dog
    Myślę że większe zamieszanie wprowadził deszcz, ludzie nie wiedzieli co mają ze sobą zrobić to chodzili tam i z powrotem, albo siedzieli w aucie czekając na lepszą pogodę, a w tym czasie omijały ich atrakcję. niestety na pogodę nikt nie ma wpływu.

ViP Maniak resoraków Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5V6 i 147 1.6 Ts

Domyślnie

cinek ale wiesz jak to jest z tymi psami co sie we mgle paletaja masz doga i male mito u mnie wiesz o tym
    a z mojej strony to naprawde nie jest zlosliwa krytyka tylko moje odczucie ze chcialem ale sie niedalo bo goscie z zewnatrz nawalili klopsa
    o co k'mon???

penny21
    Gość

Domyślnie

Ja - jako ,że większych zastrzeżeń nie mam to jeszcze jedno zdanko do Bociana:
    adamo - mógłbyś przynajmniej docenić to ,że dzięki Zlotowi mogłeś się w gronie przyjacół naj....ać jak messerschmitt , i że dzięki tym przyjaciołom nie musiałeś spać pod stołem a pod pościelą

Słówko dla AR_33: AA to są paluszki a AAA to są cienkie paluszki TAK? Pozdro!
    Słówko dla Pawła156 - dzięki za zbawienne polary
    Ostatnio edytowane przez penny21 ; 01-09-2009 o 23:04

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Penny masz PW