czy ekipa ze śląska ma jakiś plan trasy? w sensie spotkania gdzieś w katowicach ewentualnie na trasie??
czy ekipa ze śląska ma jakiś plan trasy? w sensie spotkania gdzieś w katowicach ewentualnie na trasie??
Niestety Bielsko jest rozkopane i korki mogą być nawet w niedzielenie chce za bardzo się narzucać, ale może najlepiej byłoby tak właśnie po 15 się spotkać na parkingu, poczekać do 16 aż wszyscy dojadą i wybrać się do karczmy, bo z tego co wiem z pogoda ma być różnie...
![]()
PS. Niestety dowiedziałem się że impreza w karczmie pod Zaporą w Wapiennicy odpada bo 25-27 września jest zakończenie sezonu motocyklowego i będzie pełno ludzi...
Na szczęście w Bielsku jest trochę fajnych miejscówek, wiec napewno się coś znajdzie, Toldi coś proponował wcześniej ale, coś go nie widać na forum![]()
Ostatnio edytowane przez GladArk146 ; 23-09-2009 o 09:27
Jak już tyle ludzi się zadeklarowało, to dobrze będzie podać wcześniej jakąś oficjalną informacje nt. przebiegu spotu. Bo zostało kilka dni i tak naprawdę nic nie wiadomo.
hehehe mnie nie ma na forum często bo zabiegany jestem: dzisiaj właśnie dokonuje się operacja wszczepienia nowego serducha do mojej 146
myśle że jeżeli godzina to tak jak GladArk proponuje: 15 pod tesco, postoimy ewentualnie do tej 16 a potem długa w zależności od pogody: grill nad jeziorem (ja mogę wziąć osprzęt typu grill i węgiel jakiś mam, ale jak nas dużo będzie to może jeden nie starczyć: GladArk mówiłeś że bierzesz jak coś także trzymam za słowo). Jeżeli będzie nieładnie to pojedziemy sobie siąść do jakiejś knajpki w BB, albo do szczyrku - tam zapoznałem się z jednym kolesiem co ma pensjonat i parking gdzie się zmieścimy. może uda się z nim załatwić tak, że "wynajmiemy" tylko grilla (pod zadaszeniem itp.) a miesko i węgiel będziemy mieli swoje. mam nadzieje że zdąże ze wszystkim dla mojej Alfa Centauri![]()
Biorę biorę grillaJA myśle że spokojnie każdy dotrze na tą 16, na miejscu ustalimy dokładną trasę przejazdu żeby nie jechać przez największe roboty drogowe xD
![]()
Toldi trzymam kciuki za Belle Centauri!! Bo do niedzieli musi boxerek bulgotać
AVE Alfistii!!![]()
rozumiem że potem A4 ----> S1 tak?
ja raczej bede jechal z wadowic ale jakby sie okazalo ze zostane w katowicach z soboty na niedziele to sie podlacze z ekipa slaska![]()
Today we are living our future memories..
uuuu na noc chcesz zostawaćwidzę że impreza może się rozkręcić
![]()
hehehenie, u rodzinki sie przekimam zeby nie robic dodatkowych kilometrow i jezdzic w kolko ;D
Today we are living our future memories..