Było świetnie![]()
Jakby nie było to przez spocik obróciło się ponad 20 Alf (do tego dwie nie dojechały przynajmniej)... szkoda tylko że wszyscy na raz nie wpadli tylko jedni pojechali kolejni przyjechali itd
Ja się zmyłem wcześniej niż zamierzałem, ale od 2 tygodni mam kaszel i ta pogoda tylko pogorszyła moje zdrowie
Do następnego spotkania mam nadzieje że z idealną pogodą
ps ktoś ma do pochytania tańszą hamownie? musze wkońcu zbadać ilość mocy w mojej Belli, bo ciekaw jestem skoro miałem i dali mi znowu Turbo ze 150 konnej Alfy, i według mechaników coś szybciej się buja :>
A dziś na autostradzie na prostej drodze (zero spadku) cisła bez problemu 210 km/h (w 4 osoby) i chciała dalej ale zakręthehehe chyba że to sportpack tak wpływa ;p
Ostatnio edytowane przez Izane ; 28-03-2010 o 21:19
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ostatnio edytowane przez adayena ; 28-03-2010 o 22:08
Również wszystkim bardzo dziękuję za spotkanie, co prawda było to moje pierwsze w życiu, odkąd posiadam Alfę, ale mam nadzieję że spotkamy się nie raz.
super sprawa i fajnie ze pomimo kaprysow pogody tyle osob sie zjechalo![]()
dzieki za spota i pozdrawiam!!!!!
Ja również dziekówa, niestety aura mnie szybko przepędziła, oby następnym razem pogoda dopisała.