Sławek mnie powalił...![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
a tu tajemnica robienia zdjęć przez Marcina - ino że Tomek nie dał linkahttp://www.youtube.com/user/tmagiera1#p/u/8/boTznHmDkDU
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Jak jam yto zrobił żem tego linka zapomniał,a może specialnie żeby się nie wydało?
Sam juz nie wiem.
Jedno jest pewne:
Ege szege kotosz motosz aparatosz kanon wymiotosz!!!!
---------- Post dodany o godzinie 14:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:16 ----------
słuchajcie a co się dzieje z Wojtkiem. Gdzie on? bo cisza ,czyżby spał na wycieraczce?
Mozliwe że jak wybieleje to go dopiero żona rozpozna i na chatę wpuściWojtek daj znak !
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Wojtek siedział wczoraj na gg więc chyba dotarł do domu![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
wczoraj nawet do mnie dzwoniłwięc chyba żona go wpuściła
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
potwierdzam, Wojtek żyje, wczoraj z nim na gg rozmawiałem![]()
Today we are living our future memories..
tak potwierdzam żyje jestem zdrów jak ryba żona jest zadowolona bo się opaliłema tak poza tym wszystko ok trochę w pracy mam zawrót głowy związany z przerwą świąteczną, ale obiecuje że już od dzisiaj będę się pojawiał częściej. A tak poza tym jak sprawa soboty czy państwo są zaznajomieni z tematem!!!
A trochę nie związane z tematem chce ktoś kupić Mito QV![]()
Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 01-06-2010 o 17:57
A co jest w sobote? Spot w BB miał być w niedzielę, no chyba że coś wykombinowaliście...
Ja chce kupić to QV!
Po sprzedaży mojej + odłożone zaskórniaki + mała pożyczka = 30.000zł. Pasi?![]()