Strona 12 z 21 PierwszyPierwszy ... 23456789101112131415161718192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 203

Temat: Program w Mr Motors

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

NO NO bitwa przerodziła się w regularną wojnę.Widzę ,że ładnie panowie się bawicie.Bawcie się dalej proszę uprzejmie.

Zadałem sobie troszke trudu i poszedłem do salonu gdzie mam internet .O dziwo tamtejsza pani wytłumaczyła mi co to jest IP.Okazuje się,że ja jako mieszkaniec dużego osiedla mam takie samo( !!!) IP jak inni mieszkający na tym osiedlu,a osiedle jest duże.Nie wiem na ile kompetentna jest ta pani,ale robiła wrażenie znającej się.Dalej, byłem w urzędzie komunikacji gdzie pracuje mój dobry kolega ,u którego byłem druszkiem na weselu.Spytałem ile alf 156 1,9 16v było rejestrowanych w przeciągu ostatnich 3 lat i co okazuje się,że tylko 2 !!! I żeby bylo śmieszniej ta druga miała wpisana kolor nieseryjny( tak było napsiane) .Pytałem wielu znajomych z osiedla ,ale nikt z nich nie widział takiej alfy jak na zdjęciach tego typa.Ja wiem ,że to marne dowody dla was,ale sam postanowiłem czegoś się dowiedzieć.

Dziś razem z kolegą Cichym nagramy serię filmików różnorakich.Jest mokro ,ale damy radę,możliwe że uda się nagrać coś ponad 200km/h

Idąc waszym tokiem myślenia panowie ,choć ciśnie mi się inne słowo na usta, to każdy kto posiada 156 fl 1,9 16v i każdy kto lubi się pościgać,kto robił program w MR MOTORS to jakiś alfonso.Apropos programu,nie żałuję i gdybym miał zrobić go gdzie indziej to bym go wcale nie zrobił.Nawet gdybym wiedział jaka to batalia teraz będzie.I nie dziwcie się,że człowiek jest zdenerwowany i agresywny,ale postawcie się na moim miejscu.Jest w hu... porównań i niemal wszystkie wychodzą na moją niekorzyść,nie umiem tego wytłumaczyć,widać może lepiej było kupić szmelcwagena,wtedy było by łatwiej, bo szmelcwagenów jeździ i rejestruje się miliony ,a nie zarejestrwane przez 3 lata tylko 2 sztuki.

Także bawcie sie panowie moim kosztem dalej,ja stawiam ale rachunek zapłcicie wy!!!

Edit udało mi się wsadzić na wrzutę jeden z przejazdów z 2,5 V6.Fakt jest tam start opóźniony kolegi z V6,ale coś tam widać,jak moja alfa jedzie czy startuje:

http://w364.wrzuta.pl/film/8Kk1xGjjR0n/porownanie

PS.BIMSKI moderatorze świecący przykładem,TO NIE JEST MÓJ FILMIK!!!

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    Tło zielona bo może taka jakość nagrania,ale to będzie zweryfikowane nowym filmikiem,który postaram sie nagrać jak najprędzej.
    Tło zielone bo nagranie, więc czemu wskazówka czerwona? Bo w rzeczywistości jest niebieska, ale nagranie?...

W dechę ten temat

Też dziwnie mi się czyta kille gościa, byłem nieraz na mieście "szukać zaczepki" i nikogo nie znajdowałem, a ten codziennie, i to jakie fury! Zawsze pierwsi na światłach a nie za matizami, normalnie Dubaj!

Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto

Domyślnie

Widać Dubaj.

Dobra pany są filmiki ponagrywane dzięki uprzejmości kolegi Cichego.Jak tylko skończy on prace wrzuci je na youtuba.Nie ma tam prędkości 200 ,bo pogoda jest bardzo słaba ( pada deszcz i jest mokro) ,ale wszystko jest ładnie i czytelnie.Nie długo sobie popatrzycie.Filmiki będą wstawiane na forum alfaclub,w temacie progrma w MR MOTORS.
    Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 04-11-2010 o 12:49

kecaj77
    Gość

Domyślnie

Czytając to wszystko i tutaj nasuwa mi się taka refleksja. Kolega Rybak ciągle próbuje nam wmówić, że udowodni swoje auto filmik, daje jakieś dane z urzędów, ale przecież nikt tu nie piszę, że auto nie istnieje, tylko pogrzebał sobie sprawę tym filmikiem, który jest totalną porażką i obrazą dla nas, że ktoś mógłby w to uwierzyć, bo tam praktycznie nie zgadza się nic. Wg mnie kolega Rybak i alfonso to ta sama osoba, tylko, że alfonso pisał o rzeczach, które wyczytał na jakiś innych forach, domyślam się, że nie z naszego kraju. A teraz pod innym nickiem realizuje swoje plany i to trzeba uznać, że autko jest. Jednak kolego musisz zrozumieć, że po wciśnięciu nam takiego filmiku już nikt raczej tak do końca na poważnie nie będzie Cię brał. Nagrabiłeś sobie i teraz jakieś tam filmiki tego nie nadrobią. Uważam, że pisząc jakoś alfonso przedstawiłeś nam swoje bajki, a teraz pod innym nickiem trochę się zdemaskowałeś. Tak samo jak czytam o Twoich wyścigach na drodze, uwierz mi, że jeżdżę często wieczorem po Wawie, na różnych szybkich trasach też często bywam i nie spotkałem dotąd części takich chętnych na wyścigi co Ty potrafisz w tydzień. Z reguły wszyscy odpuszczają i nie bardzo chcą się łapać, a na światłach też ciężko spotkać tylu chętnych w takich autach. Może to wszystko prawda, no ale po tym filmiku dla mnie straciłeś wiarygodność, już nawet Twój kolega co potwierdzał Twoją autentyczność przyznał, że filmik to ściema. Więc zamiast tutaj wszyscy mieliby przepraszać Ciebie, może Ty przeproś za ten kit, a to pewnie na lepsze wyjdzie, bo jakimiś tam nowymi nagraniami nie zmienisz o sobie zdania. Oczywiście nie koniecznie alfonso i Ty to jedna osoba, ale po tych numerach z IP i autach, no i ściemach wypisywanych odczuwam takie wrażenie.

Pozdro

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Seat Leon FR

Domyślnie

Ludziom chodzi tylko o to że wrzuciłeś filmik którego ty nie jesteś autorem ani twój samochód. O nic więcej, a ty się upierasz przy swoim.

Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto

Domyślnie

Widzę ,że wszyscy tu są po psycholigii,a mówią,że naród ciemny.Naprawde ostatni raz powtarzam i NIE JESTEM ŻADNE ALFONSO i błagam wbijcie to sobie do głowy.To bardzo uwłaczające,że bierzecie mnie za kogoś innego.Myślisz kecaj77 ,że od tak sobie chodziłem do urzędu komunikacji,albo do salonu?? A może sobie zmyśliłem to???

Zresztą,do pokazania filmów nie odzywam się.Nic do was nie przemawia.Nikogo nie mam za kretyna,nawet tych którzy pierwszi rzucili rękawice w moją twarz.

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

gdyby kolega czytał że zrozumieniem co tu ludzie wypisują to by zrozumiał, że NIKT tutaj nie poddaje w wątpliwość istnienia Twego auta! tymi filmikami na których widać dwie ścigające się Włoszki, próbujesz nam uwodnić że rzeczywiście takie auto istnieje, które przeszło chiptuning i rzeczywiście ma niezłego kopa i OK, w to jestem w stanie Ci uwierzyć ale ŻADNYM takim nagraniem z zewnątrz nie udowodnisz nam, że wcześniejszy, rzekomo Twój, film z nagraniem zegarów jest rzeczywiście Twojego autorstwa, bo niby w jaki sposób?
    Jedyne co jest mnie w stanie przekonać to nagranie, w którym na początku sie przedstawiasz z nicka a dalej wsiadasz do auta i kręcisz zegary tak jak na tym, rzekomo Twoim, pierwszym filmie. ...ale myślę, że takiego filmu nigdy tu nie zobaczymy byś się na początku przyznał że "sorry chłopaki, wygłupiłem się z tymi zegarami" i byłoby dawno po sprawie a tak to brniesz w to jeszcze dalej i robisz z siebie... no ..ale próbuj nas przekonać że "białe jest białe a czarne jest czarne" ..jak mawiał Jarosław
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 04-11-2010 o 13:21

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    (...)To bardzo uwłaczające,że bierzecie mnie za kogoś innego.(...),nawet tych którzy pierwszi rzucili rękawice w moją twarz.
    Waćmość się nie unosi, waćmość winien zważać na możność upuszczenia bąka z waćmościa rzyci.

Użytkownik Rowerzysta Avatar marekm
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    służy do jazdy, a nie do oglądania

Domyślnie

Cytat Napisał żuwik Zobacz post
    Waćmość się nie unosi, waćmość winien zważać na możność upuszczenia bąka z waćmościa rzyci.
    bardzo ładne