NO NO bitwa przerodziła się w regularną wojnę.Widzę ,że ładnie panowie się bawicie.Bawcie się dalej proszę uprzejmie.
Zadałem sobie troszke trudu i poszedłem do salonu gdzie mam internet .O dziwo tamtejsza pani wytłumaczyła mi co to jest IP.Okazuje się,że ja jako mieszkaniec dużego osiedla mam takie samo( !!!) IP jak inni mieszkający na tym osiedlu,a osiedle jest duże.Nie wiem na ile kompetentna jest ta pani,ale robiła wrażenie znającej się.Dalej, byłem w urzędzie komunikacji gdzie pracuje mój dobry kolega ,u którego byłem druszkiem na weselu.Spytałem ile alf 156 1,9 16v było rejestrowanych w przeciągu ostatnich 3 lat i co okazuje się,że tylko 2 !!! I żeby bylo śmieszniej ta druga miała wpisana kolor nieseryjny( tak było napsiane) .Pytałem wielu znajomych z osiedla ,ale nikt z nich nie widział takiej alfy jak na zdjęciach tego typa.Ja wiem ,że to marne dowody dla was,ale sam postanowiłem czegoś się dowiedzieć.
Dziś razem z kolegą Cichym nagramy serię filmików różnorakich.Jest mokro ,ale damy radę,możliwe że uda się nagrać coś ponad 200km/h
Idąc waszym tokiem myślenia panowie ,choć ciśnie mi się inne słowo na usta, to każdy kto posiada 156 fl 1,9 16v i każdy kto lubi się pościgać,kto robił program w MR MOTORS to jakiś alfonso.Apropos programu,nie żałuję i gdybym miał zrobić go gdzie indziej to bym go wcale nie zrobił.Nawet gdybym wiedział jaka to batalia teraz będzie.I nie dziwcie się,że człowiek jest zdenerwowany i agresywny,ale postawcie się na moim miejscu.Jest w hu... porównań i niemal wszystkie wychodzą na moją niekorzyść,nie umiem tego wytłumaczyć,widać może lepiej było kupić szmelcwagena,wtedy było by łatwiej, bo szmelcwagenów jeździ i rejestruje się miliony ,a nie zarejestrwane przez 3 lata tylko 2 sztuki.
Także bawcie sie panowie moim kosztem dalej,ja stawiam ale rachunek zapłcicie wy!!!
Edit udało mi się wsadzić na wrzutę jeden z przejazdów z 2,5 V6.Fakt jest tam start opóźniony kolegi z V6,ale coś tam widać,jak moja alfa jedzie czy startuje:
http://w364.wrzuta.pl/film/8Kk1xGjjR0n/porownanie
PS.BIMSKI moderatorze świecący przykładem,TO NIE JEST MÓJ FILMIK!!!