Prosze o foteczkii mojej nowej dupeczki tez
![]()
![]()
![]()
Prosze o foteczkii mojej nowej dupeczki tez
![]()
![]()
![]()
DZIEKI wszyskstkim za spocik było fajnie dzieki Wam ogromne podziekowania dla naszych przyjaciół z Warszawki ,że jako piersza ekipa w Polsce mogliśmy ogladac silnik 2,4jtd v20 w alfie 156 gratuluje pomyslu i fachowej robotypozdrawiam
Właśnie-fotki. Chce zobaczyć jak to Dawid dupe pokazywałNapisał Dchedogi
Fajna, nowa...
Ile $ operacja? Jakiś znany chirurg Ci ją ujędrniał? Pośladki Ci się trochę nie spasowały, ale w sumie może być
Mam nadzieję że Warszawiakom nasza podbeskidzka ekipa spasowałaNaprawdę sprawiliście nam ogromną niespodziankę.
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Dzięki stokrotne za przyjęcie... rodzinne, do domciu dojechaliśmy, zlocik palce lizać, już czekamy na wrześniowy i może przyjedziemy już na dwie?? zza niedługi czas wrzucam foty....nie dużo ale zawsze jeszcze raz dzięki i pozdrawiamy południe !!!
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
Foteczki panowie foteczki prosil bym![]()
No uwaga wrzucamy zdjęcia
http://doldi.fotosik.pl/albumy/776124.html a tu link całkowity ze zlotu, mało zdjęć ale naj ciekawsze jeszcze raz dzięki za udany...pozdrawiamy
Ostatnio edytowane przez doldi ; 01-08-2010 o 11:33 Powód: dodanie linku
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
no no doldi zdiecia cacuś, no i moj Boxerek tak pieknie ujetypozdrawiam
![]()
fajne zdjęcia, musisz mi na płytkę je wrzucić
A spocik naprawdę bardzo, bardzo sympatyczny, warto było wstać o 2 w nocyCzekam z niecierpliwością na wrześniowy zlocik
![]()
Rzeczywiście było sympatycznie, wielkie słowa uznania dla organizatora za zaangażowanie![]()
P.S.
Jak ktoś ma jakieś fotki jeszcze to wrzućcie![]()