Ja nagrywałem Ashampoo Burning Studio na Sony i na Esperanzy i miałem prędkość 4x.
Ja nagrywałem Ashampoo Burning Studio na Sony i na Esperanzy i miałem prędkość 4x.
Nagrałem te mapy na czarnych Verbatimach - Vinylach, bo to jedyne jakie miałem, poza tym z obrazu. jedna na trzy działa w tym napędzie.
janio mam soft 12.3 wiec nie wiem o co chodzi.
moze czyszczenie lasera cos da, bo czasem ma zwiasy jakies
Dziś wypaliłem te mapy RT3 i na razie wiem tyle że działają co do jakości nie mogę za wiele napisać bo sprawdzałem na postoju ale tak czy inaczej ważne ze działają....
Czy ktos z szanownych forumowiczow moze mi powiedzec, czy blue & me mozna dolozyc? Zalezaloby mi na mapach na pendrive. Ten naped cd to masakra jakas... raz chodzi raz nie. Dzisiaj sprobuje przeczyszcic...
Dzieki
alfaholizm loading...
Wszystko można dołożyć. Kwestia jedynie opłacalności.
Rozwiniesz mysl? Koszty vs oplacalnosc, ewentualnie inne rozwiazanie?
alfaholizm loading...
Musisz rozważyć opłacalność.
Czyli choćby za ile będziesz w stanie kupić graty...
Jeśli z rynku wtórnego to pół biedy, ale jeśli tylko ASO to trzymaj się za kieszeń.
No i wtedy po doliczeniu kosztów gratów i montażu odpowiedzieć sobie na pytanie czy dla Ciebie B&M jest tyle warte...
Wartoscia dodana jest jedynie bluetooth i mapy na usb? Oczywiscie rynek wtorny. Nie rozwazalem nawet ASO. Sprobuje to znalezc na jebaju. Chyba ze cos 3rd party...
alfaholizm loading...