Belfer - powiedz mi jeśli mam obszytą gałkę skórą jednolitą bez wybitych cyferek biegów? Da się to jakoś zrobić żebyś obszył na nowo z cyframi ? Albo wstawić jakiś emblemat z innej alfy i go obszyć ?
takie pytanie "techniczne"
Czy kolega Belfer prowadzi jakiś " komitet kolejkowy " chętnych i zainteresowanych z orientacyjnymi terminami ??
Pozdrawiam
O cyfrach już tutaj pisałem i ogólnie temat zaniechałem. Emblematy już wstawiałem (np z kluczyków i innych gałek). Podrzuć mi foto Twojej na pasubio1@op.pl to się coś pomyśli.
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:54 ----------
1,50 zł razy 100. Piszę szyfrem bo skarbowy nie śpi a takiego działania nie są w stanie przeprowadzić w weekend bez komputerów
---------- Post added 04-09-2011 at 00:01 ---------- Previous post was 03-09-2011 at 23:56 ----------
Strach pytać ale chyba kojarzę, że kiedyś pytałeś na PM o obszycie... Opiszę to tak. W tej chwili robię zamówienia z dużym opóźnieniem z wielu względów a przede wszystkim z racji tego, że na allegro nadal nie mają tygodnia 10 dniowego ani doby 40 godzinnejNapisz mi jeszcze raz na PM jaką konkretnie chciałeś kierownicę bo ostatnio nabyłem kilka starych (po tym, jak mi kilka osób nie odesłało swoich zgodnie z umową... ) i myślę, że po 15 września mógł bym Ci ją obszyć.
Pozdrawiam.
Dziś lub jutro zrobię zdjęcie i Cie podeśle.
Na 156fl z czerwoną nicią bym się skusił![]()
A kiedy najszybciej dało by się obszyć moją kierę od 166-tki? (chodzi o tę wersje kierownicy z dziurkowaną skórą) A może masz taką na wydaniu?
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
Potrzebuję identyczną kierownicę, identyko jak tutaj zrobiłeś. Powiedz kiedy mógłbyś mnie wrzucić w kolejkę - nie nagli mnie mocno, ale też chciałbym jakiś termin na przyszłość ustalić. Kolejna sprawa jak pisałem, trzeba mi na zamianę by było jakąś bo nie mam nic... Napisz jakie propozycje
.
Proszę pytać na PM bo tutaj niezbyt często wchodzę.
zadałem pytanie na Prywatną wiadomość , ale czy to samo co PM?