Właśnie dotarło do mnie radio od Tomka - model 832D. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne - radio wygląda solidnie, jest cała masa dodatkowego okablowania, instrukcja, pilot, anteny... a nawet rysik czy dedykowany kabel do iPada - bałem się że "chińskie = tandeta", a tu proszę. No ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Oprócz radia skompletowałem jeszcze ramkę do alfy, moduł CANBUS (Uwaga! Ten link który podał Tomek wcześniej dedykowany jest dla innego modelu alfy niż 159-tka), kabelek do modułu, wzmacniacz (Tomek sugerował, że radio nie powala mocą, zatem jak coś robić to raz a porządnie) oraz czekam na kamerkę cofania, dedykowaną co prawda do opla, ale z tego co wyczytałem idealnie pasuje też wymiarami do naszych alf (jak będzie w praktyce to się okaże). Finansowo, za całość i tak wychodzi o połowę mniej, niż za podobne ale tylko same radio innej znanej marki i to bez żadnych dodatków. Montaż przewiduje na początek stycznia, postaram się to wam jakoś udokumentować i przetrzeć nieznane szlaki... 3majcie kciuki