a można po polsku??Napisał Fred
no i nie można bo jest jakiś błąd choć wypełniłem wszystkie pola...
nie lubię wypełniać czegoś po angielsku czy w jakim to jest języku, nie uczyłem sie tego języka i jest mi on tak obcy jak mało co
a można po polsku??Napisał Fred
no i nie można bo jest jakiś błąd choć wypełniłem wszystkie pola...
nie lubię wypełniać czegoś po angielsku czy w jakim to jest języku, nie uczyłem sie tego języka i jest mi on tak obcy jak mało co
Paweł ja tylko jak zwykle robie dużo szumu, aby przyciągnąć tłumyNapisał Paweł156
![]()
Jeśli nie będzie to dla Ciebie problemem to faktycznie można by zrobić po 7 marca jeden przelew i mieć to z głowy. Biorąc pod uwagę poziom mojego murzyńskiego angielskiego wolę zwalić to na osoby bardziej światłe, czyli Ciebie :mrgreen:
Co do PKPA to może ktoś z GPSDD w 33 takiej opcji nie było :wink:
czy konieczne jest logwanie i zapisywanie sie jak jedzie sie z kims samochodem? czy tylko kierowca auta rejstruje i zglasza pasazerow??
Tylko kierowcy zglaszają auta bo to potrzebne do zakupu biletu i zaklepania miejsca parkingowego
FRED
do kiedy mamy czas? bo my dopiero bedziemy sie w niedziele dogadywac![]()
OO__V__OO, tak jak napisałem w tym temacie:Napisał OO__V__OO
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...8060.htm#89076
Chlopaki ja chrzanie tą rejestracje juz dwa razy to robilem i nic mi nie przyszllo na maila.rejestrowalem sie juz dwa razy juz nawet nie mam wiecej adresow email zeby sprobowac 3 raz! wypelnilem wszystko co trzeba potem wyskoczylo ze rejestracja zakonczyla sie satysfakcjonujaca i nic na zadnego maila z potwierdzenie nie dostalem od wczoraj.
Paweł zapytaj tego Teddego czy jesli ktos nie bedzie zarejestrowany na stronce to czy tez nie bedzie mogł przyjechac na zlot?! wogole to powinni byc tak ze jedna osoba zbiera grupe i wysyla kase i miejscówy sa pewne,a tak teraz jestem w rozsypce bo nie wiadomo czy bede sie mogl zapisac na tą cholerna stronke, i ten fantastyczny zlot.
ps. a moze ktos za mnie zrobi rejestracje Paweł :mrgreen: moge na ciebie liczyc? (uzyje adresu email pauli)
pozdro
Korczu, podeslij mi jakies foty i to co mam opisac o Tobie w opisie i Cie zarejstruje.
oki juz wszystko ci wyslalem.zycze ci powodzenia,albo ja cos zle robilem.pozdro i wielkie dzieki
dzieki Paweł masz odemnie piwko a duze na realu juz wkrotce![]()