Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 23456789101112131415161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 173

Temat: KRAKÓW - cykliczne comiesięczne spotkania !?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna
    tak szczerze to będziesz miał bliżej nie jadąc przez aleje wieszczy a przynajmniej na pewno szybciej... jak chcesz zapodam Ci mapę dokładna jakimi ulicami.
    Myślisz, że jadąc od Matecznego najlepiej będzie jechać Alejami, aż do Opolskiej i następnie w prawo aż do umówionego miejsca, czyli aż do ul. Dobrego Pasterza?
    Swoją drogą nie wiedziałem, że to jest Real, zawsze to miejsce kojarzyło mi się z Multikinem i McDonald'sem
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    P.S. a jak z tą pogodą, jakie są rokowania?

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Kosiar
    Gość

Domyślnie

słońce ma być , rano mgła ale każda stacja TV mówi inaczej więc się zobaczy na miejscu :mrgreen: kto jedzie z CB bo tak to już z daleka w krk będziemy do siebie gadać

ViP Alfa i Omega Avatar Lopezius
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 SW 1,9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna
    tak szczerze to będziesz miał bliżej nie jadąc przez aleje wieszczy a przynajmniej na pewno szybciej... jak chcesz zapodam Ci mapę dokładna jakimi ulicami.
    Dzięki, ale mi bardziej zależy na tym żeby się nie zgubić, bo Krakowa wogóle nie znam, więc niech będzie trochę dalej ale chyba łatwiej. :?:

Alces1, czy jest najlepiej nie wiem, pewnie Krakowianie znają lepszy dojazd, ale ja niestety jw. Krakowa nie znam. Tak teraz Real, kiedyś Geant, jakieś parki wodne, multikina ponoć też tam są. :wink:
    Była: 145 - 1,3 Boxer
    Jest: 156 - 1,9 JTD SW

lacky
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    słońce ma być , rano mgła ale każda stacja TV mówi inaczej więc się zobaczy na miejscu :mrgreen: kto jedzie z CB bo tak to już z daleka w krk będziemy do siebie gadać
    to moze dla samochodow z CB jakis kanalik specjalny zrobimy i bedzie wiadomo co i jak

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Lopezius
    Cytat Napisał mrutyna
    Dzięki, ale mi bardziej zależy na tym żeby się nie zgubić, bo Krakowa wogóle nie znam, więc niech będzie trochę dalej ale chyba łatwiej. :?:

Alces1, czy jest najlepiej nie wiem, pewnie Krakowianie znają lepszy dojazd, ale ja niestety jw. Krakowa nie znam. Tak teraz Real, kiedyś Geant, jakieś parki wodne, multikina ponoć też tam są. :wink:
    Tak, zgadza się park wodny i inne takie duperele. Natomiast fakt - jeśli nie chcesz się zgubić, to napieraj na Matecznym w lewo jadąc od Zakopanego, a następnie cały czas prosto Alejami 3 Wieszczów, a potem Alejami 29 listopada i tutaj za Akademią Rolniczą, którą poznacz po takich kolorowych kółkach na budynku (po lewej stronie drogi) dojedziesz do skrzyżowania z Opolską, gdzie skręcisz w prawo i pojedziesz cały czas prosto, aż dotrzesz do celu, który będziesz miał znów po swojej lewej ręce.
    Jeśli coś źle napisałem, to proszę koledzy - sprostujcie.
    Co do CB, może wezmę, jeszcze nie wiem (strasznie mi lakier antena rysuje :/)
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    P.S. jaki jest plan awaryjny jeśli pogoda nie będzie nam sprzyjać, hm?

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

mrutyś
    Gość

Domyślnie

a nie lepiej na nowohucką aż do końca i podjeżdżając pod górkę na światłach przy Stella Sawickiego w Lewo i za ok. 400m masz Krokusa? Ominie korki dziury w drodze itd. wg. mnie było by krócej, prościej, szybciej i lepiej. Ale jak kto woli... jak by ktoś chciał to mogę wyjechać np. na Górkę Borkowską po ludzi jadących zakopianką i poprowadzę. A CB też posiadam jak by coś.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Panowie w takim razie przed krakowem i w samym Krakowie CB ustawiamy na 5 !! żeby było wiadomo jak co to się dogadamy.

Jeżeli nie będzie pogody to myślę że Krakowianie mają jakieś knajpy gdzie można tanio dobrze zjeść , pogadać w miłej atmosferze

***mach***
    Gość

Domyślnie

mam pytanie, jaki mniej wiecej jest plan zlotu. Chodzi mi o to ze na pewno nie dojade na 15 tylko troche pozniej , Kubica startuje z PP i nie moge sobie podarowac takiego wydarzenia. jak sie skonczy formula to dojade w 15 min tylko, jak byscie zmienili miejscowke to nie chcialbym szukac po calym Krakowie. nie mam CB wiec ewentualnie zostaje komorka zeby sie skontaktowac, albo internet.

Krulik
    Gość

Domyślnie

Zapowiada sie GIT
    ...Będę na pewno, ale nie wiem do końca czy sam, czy z dziewczyną. Pogoda mam nadzieję będzie wyśmienita... Jeśli nie. Trudno. W Krakowie jest tyle ciekawych miejsc,że na pewno będzie co i gdzie robić
    Jeszcze tylko umyć autko i czekać na jutrzejsze popołudnie

Do zobaczenia!

bizon2007
    Gość

Domyślnie

Nic nie obiecuję, ale postaram się wpaść; niestety nie ghibli :cry: /turbinka będzie dopiero za 2-3tyg/