Jutro powinien juz byc.Tylklo jeszcze neiwiem gdzie go zamieszczę . Bo pewnie zajmie troche miejsca.
Jutro powinien juz byc.Tylklo jeszcze neiwiem gdzie go zamieszczę . Bo pewnie zajmie troche miejsca.
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
panowie i panie
moze jeszcze raz kazimierz?powtorzymy!
DD 8) :twisted:
Tak własnie myślałem zeby to zrobić ale moze ktos zna jakąs inna opcjejeszcze zoabczymy ile to bedzie zajmowac postaraqm się to zcisnąć jak najbardziej.
Jeszcze ejdno pyatnie czy ktoś nie wyraża zgody na opublikowanie zdjęć z kazika na stronie alfaclubu lubelskiego?? Bo Z tego co widze nikt nie chce zamieszczać fotek więc ja bym to zrobił wybrał jakies najciekawsze ze wszystkich które udało mi się uzbierac.tylko pytam o zgodę tych którzy robili zdjęcia.
oczywiście ze możeszaby nikt nie robił problemu zazwyczaj widziałem ze ludzie wstawiają jakiś napis na dole fotki typu nick "autora" (ja oczywiście niczego takiego nie wymagam) .. myślę ze nikt wtedy nie będzie miał nic przeciwko ale niestety wiąże sie to z poświeceniem chili pracy .. Ja wszystkie swoje fotki wrzucałem na rapida i chyba wszyscy je mają ale możesz coś tam powrzucać.
Edit: odnośnie filmu to może nie "ściskaj " go za bardzo .. nie wiem jak wszystcy ale wole dłużej pościągać i mieć w dobrej jakości![]()
Tylko ja niewiem czyje foto to czyjecos wymyśle
słuchajcie chciał bym na koncu filmu umieścić napisy z ludzmi którzy byli i samochodami jakimi przyjechali.Był bym wdzięczny jak kazdy by napisał swoj nick + imie kobiety (bądż nie jeśli niechcecie) i auto jakim przybyliście. Zalezy mi na czasie bo juz dzisiaj chciaŁ bym to zamiescić gdzies jak dobrze pojdzie.Jak wiecie kto był to mozecie za kogoś podawa ć 8)
No i oczywiście jeśli są sprzeciwy to moze być bez napisów.
cobra82_82+gosia alfa 155 16vNapisał qdlacz007
Rado+Marta alfa 156 ciemno zielonaNapisał cobra82_82
Radomski Klub Alfa Romeo
www.Alfa.Radom.pl