Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456789101112
Pokaż wyniki od 111 do 112 z 112

Temat: V-max 166 3,0

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Nie ma to jak dobrze odgrzany kotlet
    Więc po kolei...

Po pierwsze...
    Co się bulwersujesz, że Ci zrobiłem uwagę, iż 2.0TB to nie 3.0? Wygląda na to, że to Ty masz jakiś problem z własnym ego

Po drugie...
    Czytania ze zrozumieniem uczą z tego co pamiętam już w pierwszych klasach podstawówki... Ale jak to mówią "czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał"
    Cytat Napisał Zonkil Zobacz post
    bo o danych z GPS mało kto tu mówił...
    Cytat Napisał Misiek213 Zobacz post
    Nikt nie mówił o danych z GPS?
    Znajdź jeden szczegół podpowiedź: wyróżnia się

Po trzecie...
    A od upominania za offtop to jest moderator, a nie Ty.
    Patrz punkt pierwszy...

Po czwarte...
    Swoją drogą, 2.0 TB jest konstrukcją bliźniaczą do 3.0 tak w przypadku gdybyś nie wiedział
    No patrz... nie podejrzewałbym... Ale weź pod uwagę, że porównywanie silnika wolnossącego 3'litrowego 24'zaworowego z turbodoładowanym 2'litrowym 12'zaworowym tylko dlatego, że oba to V6 podobnej konstrukcji jest lekkim przegięciem... no chyba, że dodamy jeszcze tutaj 2.5 V6 25v i 3.0 V6 12v... a co! Kto bogatemu zabroni !?

Żeby nie było, że jakieś bzdury opowiadam
    http://www.motoryzacyjnie24.pl/dane_...rbo_205km.html
    http://www.motoryzacyjnie24.pl/dane_..._v6_226km.html

Po piąte...
    A po drugie gdybyś raczył przeczytac cały temat od początku, to nie prawiłbyś mi uwag na temat "tematu"
    Patrz punkt drugi
    Nazwa tematu brzmi(żeby nie było to skopiowałem) "V-max 166 3,0"
    I mało kto z się odzywał nt innych silników...

Po szóste...
    A swoją drogą, to wskazania licznika do rzeczywistej prędkości wiąże się ze sobą, ale nie jest jednoznaczne, jeśli wiesz o czym mówię.
    Aleś mnie teraz zagiął... nawet nie wiem jak to skomentować... najlepiej będzie odpowiedzieć na to linijką... niczego

No, więc idźmy dalej...

Po siódme...
    Fora dyskusyjne, a w szczególności Alfaholicy.org powinny zreszac ludzi i w jakiś sposób zbliżac. A Ty kolego robisz jakieś krzywe docinki o zamęcie
    No cóż... fora dyskusyjne są też po to, aby uzyskiwać pytania na nurtujące nas pytania... Bo jeśli na przykład zadam pytanie "Czy moje felgi będą bobrze wyglądały w ciemnym kolorze" a dostanę odpowiedź "Ja mam całkiem inne i wyglądają fajnie" to jaki sens zadawania pytania?
    Więc jeśli ktoś zadaje pytanie jaka jest maksymalna prędkość 3.0 V6 to nie wyjeżdżaj z odpowiedzią, że Twoja 2.0 TB zamyka, bo to nie jest odpowiedź na zadane pytanie a tylko dodawanie kolejnego posta do długiej listy odpowiedzi nie na temat...
    Chcesz się pochwalić lub dowiedzieć jaki jest Vmax 2.0 TB to sobie otwórz temat i swobodnie pisz a nie wpier...asz swoją gruszkę między jabłka

Po ósme... ostatnie...
    aczkolwiek kolegę chyba żona matka zbiła, a koledzy w podstawówce bułki zabierali że taki "uprzejmy" jest
    Mówię Ci, porozmawiaj z matką, może Cię przestanie bic i Twoja flustracja minie
    Za obrażanie użytkowników tez są punkty... Proponuję się zapoznać z regulaminem...
    Jednakże znaj moją litość, bo nie mam zamiaru zgłaszać tego do moderatora

Nie mam zamiaru więcej odpowiadać na Twoje posty w tym temacie, ponieważ według mnie wszystkie wątpliwości zostały rozwiane a jakiekolwiek pretensje do mnie proszę kierować na do mojej skrzynki wiadomości ażeby nie offtopować już więcej w tym temacie.

Pozdrawiam
    Tomek

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Macie szczescie ze na tym forum moderacja spi..... to co tu wyprawiacie jest na niskim poziomie....... I lamie kilka punktow regulaminu na raz

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia