Nie ma to jak dobrze odgrzany kotlet![]()
Więc po kolei...
Po pierwsze...
Co się bulwersujesz, że Ci zrobiłem uwagę, iż 2.0TB to nie 3.0? Wygląda na to, że to Ty masz jakiś problem z własnym ego
Po drugie...
Czytania ze zrozumieniem uczą z tego co pamiętam już w pierwszych klasach podstawówki... Ale jak to mówią "czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał"
Znajdź jeden szczegółpodpowiedź: wyróżnia się
Po trzecie...
Patrz punkt pierwszy...
Po czwarte...
No patrz... nie podejrzewałbym... Ale weź pod uwagę, że porównywanie silnika wolnossącego 3'litrowego 24'zaworowego z turbodoładowanym 2'litrowym 12'zaworowym tylko dlatego, że oba to V6 podobnej konstrukcji jest lekkim przegięciem... no chyba, że dodamy jeszcze tutaj 2.5 V6 25v i 3.0 V6 12v... a co! Kto bogatemu zabroni !?
Żeby nie było, że jakieś bzdury opowiadam
http://www.motoryzacyjnie24.pl/dane_...rbo_205km.html
http://www.motoryzacyjnie24.pl/dane_..._v6_226km.html
Po piąte...
Patrz punkt drugi
Nazwa tematu brzmi(żeby nie było to skopiowałem) "V-max 166 3,0"
I mało kto z się odzywał nt innych silników...
Po szóste...
Aleś mnie teraz zagiął... nawet nie wiem jak to skomentować... najlepiej będzie odpowiedzieć na to linijką... niczego
No, więc idźmy dalej...
Po siódme...
No cóż... fora dyskusyjne są też po to, aby uzyskiwać pytania na nurtujące nas pytania... Bo jeśli na przykład zadam pytanie "Czy moje felgi będą bobrze wyglądały w ciemnym kolorze" a dostanę odpowiedź "Ja mam całkiem inne i wyglądają fajnie" to jaki sens zadawania pytania?
Więc jeśli ktoś zadaje pytanie jaka jest maksymalna prędkość 3.0 V6 to nie wyjeżdżaj z odpowiedzią, że Twoja 2.0 TB zamyka, bo to nie jest odpowiedź na zadane pytanie a tylko dodawanie kolejnego posta do długiej listy odpowiedzi nie na temat...
Chcesz się pochwalić lub dowiedzieć jaki jest Vmax 2.0 TB to sobie otwórz temat i swobodnie pisz a nie wpier...asz swoją gruszkę między jabłka
Po ósme... ostatnie...
Za obrażanie użytkowników tez są punkty... Proponuję się zapoznać z regulaminem...
Jednakże znaj moją litość, bo nie mam zamiaru zgłaszać tego do moderatora
Nie mam zamiaru więcej odpowiadać na Twoje posty w tym temacie, ponieważ według mnie wszystkie wątpliwości zostały rozwiane a jakiekolwiek pretensje do mnie proszę kierować na do mojej skrzynki wiadomości ażeby nie offtopować już więcej w tym temacie.
Pozdrawiam
Tomek