Wow. Co za zmianaNapisał Kosiar
No chyba, że za niespodziankę będzie robić skrzynka wódki. Ale cii... my przecież brzydzimy się alkoholem
Pozdrawiam.
- Rafał
Wow. Co za zmianaNapisał Kosiar
No chyba, że za niespodziankę będzie robić skrzynka wódki. Ale cii... my przecież brzydzimy się alkoholem
Pozdrawiam.
- Rafał
No zmiana będzie będziew sumie dwie zmiany ale z tą drugą do zlotu się nie wyrobie
![]()
Śledzę i śledzę ale jakoś marnie z dopisywaniem się kolejnych chętnych, gdyby nie bosniak_sg (przez ostatni tydzień), to pomyślałbym że lista chętnych już by się nie rozwinęła.
Pozostało siedem dni do spocika (już się doczekać nie mogę), mam nadzieję że coś ruszy i bedzię nas przynajmniej 30 furek :wink:
Kosiar, niespodzianki mile widziane![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
robimy przejazd przez Kraków:?:
Ja jestem zaNapisał Kosiar
, tylko jakos policję musimy ustawić :mrgreen:
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
11 MAJ ( niedziela ) 2008 ROKU
godzina 15:00
1 piętro parkingu Real
Kraków Al. Bora Komorowskiego
jesli dalej miejsce data i godzina aktualne to moi drodzy alfaholicy SYSUNIA wpada swoja kolorowa 155![]()
kolorowa bo mialem dzwona xD ale w czerwcu malowanie![]()
no i gitara doborowe towarzystwo się powiększa![]()
dopisuje sie do listy
AR 166
Lopezius Twój apel chyba zadziałał, dzisiaj przybyło nam dwóch chętnych, więc jest już 22Jeśli frekwencja będzie 100% to imprezka powinna mieć bardzo miły charakter, oby tylko pogoda nam dopisała.
Pozdrawiam.
- Rafał
zamówiłemNapisał alces1
DD
17 stopni i słoneczko z chmurkami ( co by za bardzo nie grzało http://pogoda.onet.pl/0,196,38,krakow,miasto.html )