To co, niedziela ? i gdzie ? Wałbrzych ? Świdnica ?
To co, niedziela ? i gdzie ? Wałbrzych ? Świdnica ?
No to zależy czy chcemy gdzieś posiedzieć i napić sie czegoś ciepłego czy postać sobie na mrozie, stąpając z nogi na nogęja jestem zwolennikiem pierwszej opcji. a może gdzieś w Książu można napić sie herbaty w normalnej cenie ?
takie rozwiązanie byłoby dla mnie chyba najciekawsze bo jak sie spotkamy pod Alexem w Świdnicy to znów będę miał na spota szybciej z buta niż autem
![]()
no to niedziela 11.00 parking ZAMEK KSIĄŻ są tam chyba dwie knajpy myślę że herbata nie będzie droga tylko uwaga bo są dwa parkingi chodzi mi o ten przed samym zamkiem UWAGA płatny
ja w tą niedzielę raczej odpadam.rusza u nas gondola i bedę śmigał na desce
jeśli sie jeszcze przynajmniej ze 3/4 osoby tu zadeklarują to i ja zajadę![]()
gcredhot18 sorry ale uważam że argument który podajesz jest dość słabyz tego co widzę to już w piątek wieczorem otwierają tam sezon to sie chyba do niedzieli możesz najeździć plus w niedzielę po zlocie też jeszcze. nie żebym sie czepiał ale z takim podejściem to nigdy sie nie zbierze nas więcej osób. spot jest raaaaaaz na jakiś czas więc jak ktoś chce to sie chyba może zmobilizować na coś co tak rzadko sie dzieje. rozumiałbym argument w stylu 'praca', 'chore dziecko' czy coś w tym typie ale inne słabe wymówki jakoś do mnie nie przemawiają. dla chcącego nic trudnego - taka moja dewiza
![]()
Ja będę. Tylko ten płatny parking... ;p heheh
wiadomo już kto bedzie na pewno,bo ponad 100km w jedna stronę nie będę drałował zwłaszcza ,ze droga nie ciekawa(śliska) bedzie przynajmniej 4 osoby +ja?![]()
nooooo i to już jest jakiś lepszy argument bo lecieć taki kawał żeby spotkać sie z 2/3 osobami to też sie może mijać z celemproponuje póki co kolego bądź na TAK żeby zachęcić wszystkich niezdecydowanych
a do spota jeszcze trochę czasu jest więc miejmy nadzieję że będzie nas trochu
póki co jak dobrze liczę:
1. jozofek
2. flatbeet
3. Majkel
4. gcredhot18
ale jak by tak spojrzeć jeszcze to może Aleks_K.. może Alex ze Świebodzic ?buksal? no jest nas kurde trochu tylko więcej męskich decyzji
![]()