Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 127

Temat: Zlot Czestochowa

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Ale niemam czasu do tego teraz i zapału.. jak napisałem mam kupe innych spraw na głowie które sa naprawde wazniejsze dla mnie teraz niz zlot...
    AR_33 Twoja wypowiedz jest lekko przygnębiająca, jakos z tego co zaówazyłem na zlocie na Pomorzu to własnie nasza grupa była najliczniejsza i najbardziej reprezentowała nasz klub na tamtym zlocie a ze teraz ja mam małe kłopty a reszta klubowiczów lekko zaginęła w akcji a Wy mnacie zaraz jakies wielkie haloo do Nas...

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

Nie dzielcie koledzy ALFISTÓW na tych z południa , wschodu ,zachodu , czy północy bo co to da ? Ja niewidzę w tym nic pozytywnego. To co ten z północy będzie patrzył na tabice i tego zpołudnia nie " wypiątkuje" tylko mu gestem Kozakiewicza machnie no i tamten mu taż i oba z zawiści wpadną do rowu. Właśnie powinno się łączyć w jedną stronę i zostać fora regionalne dla łatwiejszego spiknięcia się np. na ryby, wyścigi, grzyby czy ognisko ktoco woli :shock: O.
    Kiedy dróżką pomykasz to ALFISTÓW " piątką" witasz .
    I to by było na tyle......!
    KaKa

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS
    a ze teraz ja mam małe kłopty a reszta klubowiczów lekko zaginęła w akcji a Wy mnacie zaraz jakies wielkie haloo do Nas...
    KUBAS, nie mam do Was, żadnego halo, tak jak napisąłem wcześniej, jest to pewnego rodzaju standard, że takie grupy jak Wasza bardzo szybko powstają i jeszcze szybciej znikają.

Cytat Napisał KUBAS
    na zlocie na Pomorzu to własnie nasza grupa była najliczniejsza i najbardziej reprezentowała nasz klub na tamtym zlocie
    Właśnie dla tego liczyłem, że będziecie bardziej trwałym organizmem niż to zwykle bywa i może dla tego teraz jestem szczerze rozczarowany, że taka fajna grupa ..."zaginęła w akcji " (jak to ładnie nazwałeś :wink: )
    Jedynie zdenerwował mnie fakt, że nie potrafiliście odpowiednio wcześniej poinformować nas o tym, że nie będzie Was na Zlocie. :roll:

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    W przypadku Zachodniopomorskiego jest dokładnie tak samo, szkoda tylko, że uwierzyłem że z tej grupy może będzie pierwszy oddział regionalny
    Robert to my sie robimy srodkowopomorskie zeby nie bylo ze zach-pom.dalo ciala

pikero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt
    Cytat Napisał KUBAS
    dokładnie tak kolego. :wink:
    a czym mam jechc tak mi może powiesz ?? skoro moje auto nie nadaje sie juz na nic.. sprzedaje je na częsci jakby ktos był zainteresowany...
    a zaówaz od kad mi auto nawaliło to nasz rejon podupadł ... gdyby nie ta awaria to zapewne drązył bym temat wyjazdu na ten zlot tak samo jak to robiłem na wyjazd na Pomorze i zapewne by sporeo osób poleciało na ten zlot...
    czyli rozumiem że przez awarię twojego auta zrezygnowało ok. 6 osób /3 auta/ ? to ty tam guru jakimś jesteś chyba! Rosik przed Karwią też pozbył się auta a na zlocie był. Rosik, tak źle chyba nie było?
    [/quote]

nie wiesz dlaczego zrezygnowałem ze zlotu i wogule z uczestniczenia w życiu klubowym... może nie chcę kogoś "przypadkiem" zabić a może straciłem zaufanie i nie chcę się zadawać z (przepraszam za określenie skur.....ami) (ta osoba wie doskonale że to o nim jest) i uwierz mi mam ku temu powody kiedy sytuacja się uspokoi opowiem Ci to na jakimś zlocie kiedyś... na razie usówam się bo tak muszę (sprawy wyższej instancji) (marzyłem żeby być tam z wami ) .... alfa i tak forever, spoko ... ale są w życiu sprawy ważniejsze niż alfa, zlot, itd... a właściwie ważniejsza osoba.... znasz ją ... to mniej więcej w skrócie wielkim jest powód mojej rezygnacji .... nie tylko ze zlotów ale ze spotkań regionalnych itp ....

ufty
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał "AR_33
    Właśnie dla tego liczyłem, że będziecie bardziej trwałym organizmem niż to zwykle bywa i może dla tego teraz jestem szczerze rozczarowany, że taka fajna grupa ..."zaginęła w akcji " (jak to ładnie nazwałeś :wink: )
    Jedynie zdenerwował mnie fakt, że nie potrafiliście odpowiednio wcześniej poinformować nas o tym, że nie będzie Was na Zlocie. :roll:
    Nie spisuj nas jeszcze na straty. Większość naszej zachodniopomorskiej grupy to ludzie w bardzo młodym wieku, którzy dopiero, co zaczynają układać sobie pewne sprawy życiowe i nie zawsze idą one torem, jaki sobie wymarzyli. Co do mnie to od początku już na zlocie w Karwi mówiłem, że do Częstochowy nie jadę nie, dlatego, że nie chcę, ale, że środków na ten wyjazd mieć nie będę (stać mnie na jeden zlot w roku). Co do osób, które do ostatniej chwili zarzekali się, że jadą a teraz nagle się wycofują to masz rację, że ich postawa jest mocno irytująca. W naszym regionie ALF przybywa ostatnio w zastraszającym tempie, więc jest szansa, że grupa nasza odżyje, (że dojdzie świeża krew pełna zapału) i w przyszłym roku na pewno pojawimy się dużą zorganizowaną ekipą na jednym przynajmniej zlocie. Nie ma, co ukrywać, że bliżej (a na pewno taniej) nam na zloty pomorskie niż te na południu Polski.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ufty
    Nie ma, co ukrywać, że bliżej (a na pewno taniej) nam na zloty pomorskie niż te na południu Polski.
    ufty, za pewne masz rację, jest tylko małe ale
    Zlot na południu jest zlotem Alfaholików, po za tym właśnie z myślą o ludziach z północy przenieśliśmy Zlot bliżej Was
    Może w przyszłym roku będziecie mieli jeszcze bliżej

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Hmm czy Częstochowa jest az tak blisko??.... no nie sądze...
    Ufty ja sie wycofałem z woelu powodów większosc wie z jakich a niektórzy wiedzą o jeszcze jednym powodzie hehe
    Pozdrawiam

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS
    Hmm czy Częstochowa jest az tak blisko??.... no nie sądze...
    KUBAS, w porównaniu z Bielsko-Białą (2006 i 2007) zdecydowanie bliżej

marcin80
    Gość

Domyślnie

Niema mnie miesiąc na forum a jutro wyjeżdzam na kolejny miesiąc (niestety byłem i będę bez neta) i widzę że robią tutaj co niektórzy wielką tragedię z wakacyjnej nieobecności kilku osób. Czy wy zrozumiecie że okres wakacyjny żądzi się swoimi prawami i w tym czasie każdy patrzy by odpocząć i nie martwić się niczym a wy robicie aferę, pewnie od połowy września wszystko się ruszy dalej. Tak jak powiedział UFTY większość nas jest młoda i próbuje sobie ułożyć i ustatkować życie ale jak wiadomo nic lekko nie przychodzi, i z tego są kłopoty. Ja już dawno mówiłem że nie pojadę do częstochowy bo będę miał szkolenie w czasie zlotu i każdy z naszej szczecińskiej grópy to wie. Kiedy wróce ze szkolenia będę mógł działać dalej, tylko że za jakiś czas znów wyjeżdzam ale na dłużej. AR33 proszę nie stawiaj jeszcze kżyżyka na szczecinie bo on może ciebie jeszcze zaskoczyć bardziej niż myślisz. Znając Kubasa wiem że sie szybko nie podda i będzie dalej robił to co robi tylko jak już połapie sobie wszystko, co do reszty naszej ekipy to się nie wypowiem bo nie znam powodów ich rezygnacji z wyjazdu ale napewno to nie są błachostki, a już mowa o tym że Kubas namówił resztę ludzi do tega aby nie jechali jest naprawde śmieszną żeczą - jak tkoś tak myśli niech się przejdzie do lekarza.
    Do usłyszenia za miesiąc za miesiąc, za kilka godzin wyjeżdzam i dopiero po przyjeździe będę czytał następne posty.