Strona 12 z 32 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516171819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 315

Temat: Off Topic

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Chopaki dzisiaj byłem w lesie....
    do rzeczy- byłem sprawdzac co jest powodem że mam cofnięcia gazu i tym podobne odchyły związane z dziwną pracą silnika... co sie okazuje mam lekką dyskoteke pod maską, kable nadają sie na smietnik... Pikero powiedział mi ze dobre kable kosztują koło 600 zł hm a najlepsze to ze takie kable ponoc trzeba wymieniac cos koło 30 tys km a swiece co 15 tys km...
    wiec wychodzi na to ze gaz wogóle nie jest opłacalną inwestycją...

Więc nikomu nie polecam auta na Gaz!!!!

Kali83
    Gość

Wink

Końcowe słowa Kubas!!-Święte...hehhee

ViP Ogier Avatar DANIEL166
    Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 166 2.4JTD 10V

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS Zobacz post
    Chopaki dzisiaj byłem w lesie....
    do rzeczy- byłem sprawdzac co jest powodem że mam cofnięcia gazu i tym podobne odchyły związane z dziwną pracą silnika... co sie okazuje mam lekką dyskoteke pod maską, kable nadają sie na smietnik... Pikero powiedział mi ze dobre kable kosztują koło 600 zł hm a najlepsze to ze takie kable ponoc trzeba wymieniac cos koło 30 tys km a swiece co 15 tys km...
    wiec wychodzi na to ze gaz wogóle nie jest opłacalną inwestycją...

Więc nikomu nie polecam auta na Gaz!!!!
    Kubas lubisz dużo jeżdzić , więc może skusisz się kupić jakiegoś klekota będzie taniej

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Diesla chyba tez sobie odpuszcze jakby co... najlepszym rozwiązaniem będzie benzynka, jakies 1.8TS lub 2.0TS... w 147 lub 156

pikero
    Gość

Domyślnie

klekot wcale nie oznacza taniej, patrzymy pod kątem awarii, TS też nei jest taki tani i mało nie pali, jeżeli ktoś chce tanio jexdzić polecam zmienić markę np na fiata cinqecento 1100 w dobrym stanie potrafi bezawaryjnie śmigac dosyć malo pali a cześci nie sa drogie niestety za darmonie ma nic ....

ViP Rowerzysta Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

Heh ale z tym 1100 to rożnie bywa, miałem "Kropka" 1.1 55KM
    i palił mi 9l/10l fakt, potrafiłem zejść do 6l/100 ale to była takie
    "Driving Miss Daisy" ;P
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...

metiudas
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS Zobacz post
    Ktos ostatnio mamrotał ze by mu się sneig przydał... i wymamrotał, juz mam dosc tej pierd... zimy
    ale wsumie jak troszke snieg pobędzie u nas to można i by znów na Chociwelską wpasc i sie poslizgac w tygodniu.....
    wczoraj bylem na chociwelskiej.slizganie nam autami sie nam znudzilo triche to stwierdzilismy ze zrobimy sobie kulig.podczepilismy do mojego matiza(alfa niestety nie wyjde z garazu na moich lysych oponach w taka pogode) z jakies 7 sanek i smigalismy.zabawa niesamowita.powiem szczerze ze jadac na sankach prawie 60km/h ze sniegiem zacinajacym po oczach wrazenia sa niesamowite.2 pary sanek polamane.poobijani wszyscy ale czlowiek sie czuje jak za dzieciecych lat . mozna by sie ustawic na taki kulig poki pogoda dopisuje

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Jakby w sobote było tyle sniegu to można pomknąc gdzies do lasu czy na jakies odludzie i zrobic taki kulig hehe sam bym chciał poczuc sie jak małe dziecko ;p;p;p

pikero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał metiudas Zobacz post
    wczoraj bylem na chociwelskiej.slizganie nam autami sie nam znudzilo triche to stwierdzilismy ze zrobimy sobie kulig.podczepilismy do mojego matiza(alfa niestety nie wyjde z garazu na moich lysych oponach w taka pogode) z jakies 7 sanek i smigalismy.zabawa niesamowita.powiem szczerze ze jadac na sankach prawie 60km/h ze sniegiem zacinajacym po oczach wrazenia sa niesamowite.2 pary sanek polamane.poobijani wszyscy ale czlowiek sie czuje jak za dzieciecych lat . mozna by sie ustawic na taki kulig poki pogoda dopisuje
    a oooo to ty smigales tym matizem, ja takim czerwonym cienkolem na zsz tablicach jezdzilem heheh

ViP Rowerzysta Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

cholera nie mam sanek ;P ale pomysł przedni.
    A na kulig do lasu na najepiej quadem.
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...