Alo alo co jest ludzie z Wami???20 października a wpłat jak na lekarstwo.Proszę sie ogarnąć,ogarnąć konta i wpłacać gotówkę ino szybko bo zaliczki wpłacać trzeba.
Alo alo co jest ludzie z Wami???20 października a wpłat jak na lekarstwo.Proszę sie ogarnąć,ogarnąć konta i wpłacać gotówkę ino szybko bo zaliczki wpłacać trzeba.
ja w poniedziałek zrobię bo muszę ściągnąć kasę od dwójki moich znajomych których zabieramz tym że ja ze sztolni odpadam
![]()
Ja nie przyjadęniestety.
Sam nie dasz radynie trafiłbyś
![]()
taaaa
ale nie przyjadę przez żonęa w zasadzie to przez potomka
niestety żona ma szkolenia weekendowe do grudnia. W dodatku jest w ciąży więc nie ma szans żeby w sobotę wyjechać o 17 z wrocka, przyjechać do jeloniej, siedzieć na imprezce i w niedzielę wstać o piątej żeby być na 8:00 we Wrocławiu a kolejnych zajęciach. Niestety. Zobaczymy się następnym razem
![]()
Ta widzisz pępkowe wraz z grillem załatwimy za jednym razem.A wracając do tematu ludziska z listy płacić płacić
![]()
Dobra żarty się skonczyły wpłat nadal brakuje proszę sie określac albo jesteście na imprezie,albo imprezy nie ma.Wolałbym bym żeby jednak była![]()
Ostatnio edytowane przez Kolaś ; 22-10-2012 o 17:50
informacja... Uwaga uwaga!!!
Przypominam, że wpłaty muszą wpłynąć do czwartku.
Jeśli nie będzie wpłat od conajmniej 40 osób to niestety będę zmuszony odwołać imprezę.
Tak mamy skonstruowaną umowę![]()
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl
Jutro zrobię Ci przelew
Także 4 osoby na bank dojdą![]()
dzisiaj zadeklarowal sie Flateet 3 osoby, na jutro Sprezynka 4 osoby...
Czyli 7 więcej... Moooże się uda![]()
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl