1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
to i ja pociągnę otPewnie 90 % ludzi którzy biorą udział w konflikcie w tym błahym temacie nie pamiętają konfliktu o domenę i pisanie polskich znaków ale jakoś tak mi się wydaję że teraz taki problem skończył by się rozlewem krwi
Czyli potwierdza się teza że ilość nie idzie w parze z jakością
Co do zdjęć nie oceniam bo mam chyba za dużo pokory i dopóki nie osiągnę poziomu ludzi którzy naprawdę się na tym znają (a takie osobą są tutaj na forum i biorą udział w konkursie) to nie będę oceniał i zamiast narzekać trzeba się wziąć do roboty, uczyć się, czytać, uczyć się od lepszych...
Veronika i to właśnie chodzi. Powiększenie składu jury, o nic więcej.
Cieszę się, że jesteś tego samego zdania. Nie obrażam nikogo zanim on mnie nie obrazi.
Spójrzcie na to obiektywnie, czy tak powinno być ? Bez względu na to co tu się wypisuje pod moim adresem.
Wiem jestem nie wygodny, lepiej napisać, że znalazł się jak zwykle ktoś komu coś nie pasuje.
No cóż bylejakość mi nie po drodze i stąd moje "ale" do formuły tego konkursu.
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 04-11-2012 o 02:54
Panie i Panowie. Skończcie tą bezsensowną dyskusję. Forum ma za zadanie łączyć a nie dzielić. Jury wieloosobowe ma sens ponieważ obrazuje opinie wielu ludzie ale jednocześnie stwarza problemy organizacyjne. Podziękowania dla Saroo że podjął się tej funkcji. Nie zapominajmy że jak każdy ma swój gust więc dobór zdjęć jest subiektywny poniekąd. Ale robi to i za to należą mu się podziękowania.
Zapewne wiele osób mogłoby podjąć się tej funkcji ale prędzej czy później zawsze znalazło by się jakieś ale... zapewne nawet przy wieloosobowym jury.
buhahahahha
- - - Updated - - -
na karach się słabo znam także nie wiem gdzie i jak![]()
szkoda że moja na poboczu ;( żadnej 156 nie ma..
Poszło na 8semeczke![]()
Pozdrawiam serdecznie
8 przepiękna![]()