Napisz w dziale "Zrób to sam" jak zrobiłeś te ledy, bo bardzo fajnie to wygląda![]()
Mnie się wydaje że alfa dawca miał srebne lusterka? ;]
Pomysł i realizacja super, przeszkodą może być jednak HOMOLOGACJA.W swojej 1 niuni miałem LEXUSY i pytali mnie o nią na każdym przeglądzie
Życzę powodzenia w dalszych modyfikacjach
Ostatnio edytowane przez Lukasz78 ; 08-07-2010 o 14:15
zastanawiam się nad umieszczeniem manuala.. Ale już raz był przypadek, że dałem jak zrobić samemu ringi i zostałem skrytykowany, że ty tylko w BMW i tp, sądze, że i w tym przypadku będzie podobnie.. A co do autka, to tu macie linka z pierwszego rozruchu Belli, możecie wierzyć, lub nie, ale zaskoczyła za 3-cim razem
http://www.youtube.com/watch?v=PncsGhfRgfQ
Film jest stary, ale widzę, że nie umieściłem go na forum. Co do homologacji, to ja mam w tej chwili lexuslook Black i nie mam żadnych problemów, kilka razy mnie policja zatrzymywała, dwa przeglądy też w pełni legalnie zaliczyłem.
Te lampy to wrzucasz opis do działu zrób to sam i działamybo już o tym myślałem ale nie miałem pomysłu jak to przerobić i tobie się udało więc znajdź trochę czasu opisz to dokładnie i zdjęcia jakbyś jeszcze jakieś wstawił to będzie cud miód malina
gratulacje z projektu
![]()