ok 11 mac Jastrzębie
ok 11 mac Jastrzębie
A ja dalej nie wiem gdzie mam jechać a mam do was 80 Km, dajcie jakiś namiar, Żory ale jaka ulica
Kurde.... zazdroszczę wam trochęSzkoda ze finansowo nie wyrabiam :/
namiary hali gps:
50°2'19.536"N, 18°37'40.871"E
jest to hala na terenie zamkniętej kopalni KWK "ZMP" w Żory-Rój ul. Gwarków (lub jej okolice)
jadąc od A1 (węzeł Świerklany) w stronę tej hali przed skrzyżowaniem z ul. Górniczą po prawej stronie jest kościół (w zabudowie nowej, wieża dość wysoka i chyba jest różowawy) i proponje tam zorganizować punkt zbiórki, osiedle wokół tej kopalni nie cieszy się dobrą reputacją i raczej nie chciał bym się tam zgubić.
jadąc od strony Żor to najpierw jest skrzyżowanie z ul. Górniczą a potem po lewej ten kościół
Ja tam bd około 11.30 pod kościołem w Roju(Rój) tak się nazywa ta dzielnica, będziemy czekać do 11.45 potem jedziemy na halę
W razie czego to dzwońcie 517 428 872.
Pozdro i do jutra
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Przyznam się że nie śledziłem całego tematu z braku czasu i dopiero teraz doczytałem że trzeba wpłacić zaliczkę. Jak przyjadę z 3 osób to nas wpuszczą?
Pachlon mnie wyręczył i wszystko macie napisane wyżej - dzięki i sorry ale w robocie non stop jestem bo Zofiówke ratujemy. Jeśli chodzi o jutro a w sumie o dzisiaj to myśle że spotkanie pod tym kościołem będzie dobrym pomysłem, kto nie da sobie rady jedzie pod hale na ul. Gwarków w Żorach. Ja bede kilka minut po 11 pod MC
Pati&Grzesiek przyjedźcie!! coś wymyśle, na pewno wejdziecie.
Ostatnio edytowane przez SpeKu ; 03-03-2013 o 02:11
Panowie Dziękuję za swietna zabawę!
Czekam na fotki :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 03-03-2013 o 17:17
My tez już od 2 godzin w domubyło watro i czekam na kolejną taką impreze
![]()