to zmień auto na takie :mrgreen:Napisał RAQ
to zmień auto na takie :mrgreen:Napisał RAQ
Mnie tego mówić nie musisz ;-) Przesiadałem się z Cinquecento do 156Napisał fiergloo
![]()
-otwieranie bagażnika ze schowka ...szok poprostu
- konieczność wyłączenia silnika przed otworzeniem wlewu paliwa
-parujące szyby
-plastiki od konsoli centralnej w jakiejś takiej paskudnej gumowej ,rysującej się powłoce....
-wysoko umieszczony próg,troszke ciężko się wchodzi..no ale to sportowy samochód,więc w sumie to nie wada
-i wszechobecny wzrok gapiów...no normalnie żadnej anonimowośći![]()
Bella Machina..........moja miłość
Ja mam swojego nowego faworyta - reflektory DEPOMASAKRA jak bym dorwał konstruktora tego badziewia to za karę kazał bym mu je ustawić :twisted:
A jeszcze bardziej wkur... mnie brak kasy na porządne lampynormalnie obłęd
156 Sportwagon 2003 1,9 JTD 8V 115 km - zostałem ALFAHOLIKIEM
No fakt Depo dobrze świeci na żarówkach 100W i nawet go nie szkoda dla takiej żarówki :mrgreen: , lepiej szukać TYCa
Co prawda nie jeżdżę AR, ale po wsiądnięciu do 147 mojej kuzynki, stwierdzam kilka dziwnych rzeczy (w stosunku do bmw na przykład). Stacyjka - nie wiem, czy to kwestia ustawienia kierownicy, ale ciężko było włożyc mi do niej kluczyk, mimo że dużych dłoni nie mam. Jej umieszczenie było dziwne - kluczyk ledwo mieścił się między konsolę a kolumnę kierownicy. Skrzynia biegów - przyzwyczajony do stabilnego i chodzącego z lekkim oporem drążka w bmw troche mnie zadziwił 'gumowy' drążek w alfie. Dziwnie umieszczony hamulec ręczny.O ilości miejsca pisał nie będę, bo to zupełnie inna klasa w porównaniu do serii 5. Gdybym teraz miał wybór między starszym bmw a nowszą 147 - nie zastanawiałbym się mimo wszystko. Bmw w moim odczuciu wysoko poprzeczkę podniosło
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Z calym szacunkiem Bimski, to co piszesz o 147 to jakbys pisal relacje na fest haju :mrgreen: Nie jestem zaslepiona tym samochodem, mam odromna skale porownawcza z innymi samochodami, ktore w ciagu swojej kariery kierowcy (22 letniej) zmieniam praktycznie co poltora - dwa lata - nie na kapcie, ale na auta z generalnie wyzszej polki niz 147. CO do miejsca z tyłu to 147 ma go wiecej niz audi A4, i toyota avensis combi. Jesli rozlozysz fotele wchodzi tam spokojnie 46 calowy samsung - zycze powodzenia z wlozeniem go do innej marki![]()
A zarzuty co do umieszczenia stacyjki i hamulca, oraz gumowego drazka to normalnie z fotela mnie prawie wywrocily :shock: Jakie to szczescie ze mamy wolny wybor![]()
A mnie wkurza że jest zima i nie ma śniegu :mrgreen:
Eee tam Lesiu, zapraszam do siebiew Karkonoszach jest snieg a w dodatku w dzien jakies -5 stopni
lajk it
Bimski:
"Stacyjka - nie wiem, czy to kwestia ustawienia kierownicy, ale ciężko było włożyc mi do niej kluczyk, mimo że dużych dłoni nie mam."
Jak to Ty mezczyzna i masz problemy z wkladaniem ;>![]()
a to wszystko przez ta zajefajna czapke którą miałeś w Kraku 14.12Napisał bimski
DD
DD
DD
DD
DD