my wyjezdzamy o 7 u mnie spotkanie na 10 tam bedziemy
my wyjezdzamy o 7 u mnie spotkanie na 10 tam bedziemy
a Slavol w koncu jedzie czy nie??kto jeszcze sie wybiera??
Bo z tego co pamietam to jedziesz TY z Patrycja, koledzy z gorzowa (wstyd ale nie pamietam imion) SLawek mowil ze jest chetny ktos jeszcze?? bo pamiec mi troszke szfankujeza duzo piwka
hehe
z pily jede ja i slavol 2 samochody maja jechac z gorzowa i jedze chyba z wielenia
chłopaki pociągnijcie temat gokartów jak wrócicie z wojaży po polskim morzu bo upadnie!!
no ja na rzecz gokartow posiwece weselichochyba
![]()
Witam i dzięki za mile spędzony dzionek dla Tomka i Sławka z rodzinkami.Myśle że było warto jechać ,bo pogoda dopisała .
Dzieki za spot.Bylo milo choc to pierwszy raz.,Pozdrowienia dla drajwerow i ich rodzin.Do nastepnego razu!
pytanie niezwiazane z motoryzaja...czy ktos robi zakupy na ebay-u??Zakupilbym sobie taka oto zabaweczke ... a w polsce nie jest dostepna
http://www.smog.pl/wideo/47075/zdaln...abawki_balony/
Jakie sa plany na ten weekend??Spocik na lotnisku jak zawsze?? czy sa jakies inne propozycje??
A Panie i Panowie ... moze pomyslimy nad jakims grillem albo inna podobna impreza ale taka na ktorej bedzie mozna sie napic alkholu troche... wiem wiem za chwile powiecie ze jaki z niego alkoholik bo tylko o piciu mysli ale z fajna ekipa przydaloby sie zrobic jaka taka imprezke na ktorej moga wszyscy sie napic... co wy o tym sadzicie nie mowie ze teraz czy za tydzien tak zeby wszsytkim albo zdecydowanej wiekszosci pasowalo zeby nie bylo wymowek ze ktos nie moze... wypowiedzcie sie co o tym sadzicie i jak sie na to zaopatrujecie??
Czy znowu bedzie milczenie ("owiec") hehe??
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 18-08-2011 o 19:25