Witam wszystkich Słupskich i nie tylko , Alfaholików ... od nie dawna , w KOŃCU , jestem posiadaczem alfy ... jak to przy używanych somochodzikach bywa muszę ją troszkę ogarnąć z typowych dla alfiny bolączek ... no i do rychłego spotkania się ...![]()
Witam wszystkich Słupskich i nie tylko , Alfaholików ... od nie dawna , w KOŃCU , jestem posiadaczem alfy ... jak to przy używanych somochodzikach bywa muszę ją troszkę ogarnąć z typowych dla alfiny bolączek ... no i do rychłego spotkania się ...![]()
Witamy i zachęcamy do odwiedzin kiedyś na spocie...
Chętnie zobaczymy nową alfę
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
a są może jacyś mechanicy w okolicy godni zaufania , wypróbowani przez słupską ekipę alfaholików ?
Mechanika to my polecamy zawsze tylko jednego który również jeździ alfą... Ja zawsze jak coś jest nie tak to prowadzę do niego i jeszcze nigdy nie narzekałem...
Zakład mieści się na ulicy słonecznej jak jedziesz od ulicy zielonej po prawej stronie tak w podwórku... Nazwa zakładu "Eltek"...
Tu masz stronę gdzie jest ich numer i mapka dojazdu: http://www.eltek-autoparts.pl/kontakt.php
Jak byś dzwonił czy był tam to pytaj o Tomka na pewno dobrze ci doradzi ponieważ sam interesuje się alfami od lat...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Dzięki serdeczne za pomoc
Wspominałem już o kryzysie,nie dało rady. Właśnie mam przerwe obiadową i zaraz ide dalej "zapidajać" prawdopodobnie do świąt. Dzieki za propozycje Piket ale mam drógie auto i jakoś bym sobie poradził
Gdybyście kiedyś jeszcze planowali iść do aqaparku to mam ważny karnet na basen przed lub po kręglach,w kregle jeszcze nigdy nie grałem ale pływać uwielbiam.
Kiedyś można się wybrać na basen...
A co do wczorajszego wypadu na kręgle to gdybym miał streścić wczorajszą zabawę, atmosferę no i ogólnie całokształt w dwóch słowach to powiedziałbym że "BYŁO ZAJEBIŚ***"
Myślę że powinniśmy częściej robić takie wypady tylko że oczywiście w większym gronie!
Prawda "MAĆKU"?![]()
Prawda, prawda Darkużona Was uświadomiła jak mam na imię
Co do spotkania to jak najbardziej się zgadzam, ale następnym razem tylko w gronie alfaholików...z możliwością przedłużenia np u mnie
Ale to w przyszłości...
Możliwość przedłużenia jest bardzo kusząca hee![]()
Gdybym nie był dzień wcześniej na tej domówce, to bardzo prawdopodobne że byśmy tak skończyliale już byłem na maxa zmęczony...z resztą tak samo jak żona