Pozdrowienia dla właściciela szarej alfy 156 SW z ramkami alfaholików,zaparkowanej pod galerią krakowską dzisiaj w godzinach popołudniowych. Fajnie zglebiona ta alfa, podoba mi się, tylko ciekawe jak sie jeździ po Krakowie na takiej zawieszce.
Pozdrowienia dla właściciela szarej alfy 156 SW z ramkami alfaholików,zaparkowanej pod galerią krakowską dzisiaj w godzinach popołudniowych. Fajnie zglebiona ta alfa, podoba mi się, tylko ciekawe jak sie jeździ po Krakowie na takiej zawieszce.
Pozdrawiam kierowcę Alfy GT, widzianego wczoraj na parkingu pod Silesią około godziny 16.00. Jak założę letnie felgi na moją w czwartek to będziemy mieli identyczne Alfy
Pozdrawiam kierowcę 147 wjeżdżającego na A4 za Krakowem w kierunku Katowic.
Pozdrawiam ekipę jadącą piękna, czerwoną 159 również na A4 w kierunku Katowic
Czyli ogólnie spotkałem wczoraj 3 Alfy, wszyscy odmachali, wymienili uśmiechy, odmrugali. Fajne uczucie![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki białej (perłowej) MIto, z która prawie codziennie rano mijam się w Siemianowicach![]()
Pozdrawiam kierowcę beżowej(przepraszam ale nie znam fachowej nazwy tego koloru
)166 ST... z którym cieliśmy dziś rano lewym pasem z Tychów do Giszowca. Aż żal było skręcać...
![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
a ja pozdrawiam Mi.To na rej SM.... widziana wczoraj w KRK :]
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
pozdrowienia dla kierownika czerwonej 146 na blachach bodajże KWI z naklejką Klub Alfa Romeo na tylnej prawej szybie, która stoi pod Kauflandem na Bratysławskiej w Krakowie obok mojej 147![]()
Today we are living our future memories..
Pozdrowionka dla Rockiego z którym się mijalismy przy Media Markt ps. ja za pasażera (nie mogłem prowadzić) tata też odmachał![]()
Pozdro dla czarnej 156 sw, która stała dziś w korku w stronę skawinyMachane i odmachane
Oraz z tego samego korku - 156 czarna, kilka aut dalej - machane i ... odkiwane
Oraz dla Pani w czerwonej MiTi, którą wpuszczałem w zawiłą z kobierzyńskiej
-Wszystko w okolicach 16.50-17 ?
no zauważyłem te efektowne pozdrowieniehehe szkoda, że alfa 147 jadąca przed Tobą nie zareagowała na pozdro, ale co tam liczą się tylko prawdziwi alfisti
3maj sie!!
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" - Jeremy Clarkson
pozdrowienia dla mrutyny, który przeleciał (w zasadzie to dosłownie) koło mnie bus pasem dzisiaj na 29 listopada...