Z mojej czerwonej ALFY 156 zaparkowanej na osiedlowym parkingu na Gorzkowie, ktoś w nocy z ostatniego Poniedziałku na Wtorek lub z Wtorku na Środę (z 10.09 na 11.09 lub z 11.09 na 12.09) - odkryłem kradzież w Środę 12.09.2012 rano - ukradł przedni znak modelu Alfa Romeo (założyłem niedawno nowy oryginalny) i obie zaślepki otworów na zaczep do holowania w zderzakach. Alfa tak jak ją zastałem rano w Środę pokazana jest na poniższych zdjęciach. Gdyby ktoś przypadkiem oferował wam kupno nowego przedniego znaku modelu do AR 156 ale bez oryginalnego opakowania i ze śladami podważania/wyrywania lub moje zaślepki otworów holowniczych ze zderzaków w KOLORZE CZERWONYM (jak na załączonych zdjęciach) to proszę o info przez Forum. Proszę też o info gdyby ktoś z Was zauważył AR 156 innego koloru z czerwonymi zaślepkami w zderzakach. Jeżeli się nie mylę to AR 156 1,6 TS w kolorze czerwonym jest tylko jedna - tzn. moja w Nowym Sączu.
Może ktoś ma takie rezerwowe zaślepki i mógłby mi je sprzedać ?. Znak modelu chyba będę musiał kupić na Allegro.
Pozdrawiam
Tomek
![]()
no poprostu chamstwo i tyle.Szewiemu ukradli ringi z lamp w Warszawie,a tu logo i zaslepki.Lepiej nic nie pisac co sie robi w swoich autach na forach
No masakra to jest Tomku. Według mnie wygląda to na akt wandalizmu niestety.Znaczek kupuj szybko bo bez znaczka Alfa wolniej jeździ.
![]()
tak to jest na osiedlach zostawiać auta...współczuje, grunt że nic poważniejszego nie zrobili, ja na swoim osiedlu auto trzymam ok paru godzin w ciągu miesiąca na parkingu, tak to od razu do garażu chowam![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Paweł, Ty na jutro bierzesz jakis prowiant (kielbaski itd.. ) ? ? ? bo tam na miejscu chyba nie ma zadnego sklepiku ;p
talerzyki plastikowe, kiełbaski, chlebek itpsponsor Biedronka
grill na stałe montowany jest tam z tego co widziałem na zdjęciu więc tego nie biorę
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
he he to widze, ze mamy tego samego sponsora![]()