To, że Lemfolder robi dobre wahacze do BMW, to nie oznacza, że do 159 też. Jak wybierałem co kupić do swojej alfy, to przejrzałem sporą część tego wątku i sporo ludzi na te górne lemfoldery się nadziało. Ogólnie trwałość porównywalna do TRW aftermarket. Co innego dolne, ale o nich jest osobny wątek.
Natomiast nie mogę się zgodzić z kolegą Arturek, że w sklepach nie sprzedają oryginałów. W Autosklep24 myślę, że gdybyś chciał kupiłbyś też oryginalne, tylko, że drożej niż u litwinów.
Zapraszam do oceny i komentowania mojego samochodu w tym wątku!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/142866-159_sw_2_4_20v_blu_oltmare_storczycki.html
Nówka sztuka prosto od chińczyka, jeszcze ze śmierdzącą gumą tylko tego nie poczujesz bo jak wiadomo wahaczy nie zakłada się w kabinie
Jasne jak bym bardzo chciał to i kupię na stacji paliw. Gość kupi od Litwinów doliczy swoje i mi sprzeda. Chodzi o to, że w sklepach typu Intercars nie sprzedają oryginalnych części takiej jakości jak w ASO.
"Jasne jak bym bardzo chciał to i kupię na stacji paliw. Gość kupi od Litwinów doliczy swoje i mi sprzeda. Chodzi o to, że w sklepach typu Intercars nie sprzedają oryginalnych części takiej jakości jak w ASO"
I tutaj się nie zgodzę. Z IC współpracuje już ładnych kilka lat i poza zamiennikami wszelkiej maści można też dostać ORI części. Nie twierdzę że wszystkie i do każdego auta ale przy wielu występuje w katalogu coś takiego jak OE -marka samochodu. Cena oczywiście znacznie w górę od reszty ale chodzi tylko o to że taka możliwość jest
Naskrobane przez Galaxy S7 EDGE
Arturek Ty chyba serio nie wiesz co piszeszAle nie zamierzam juz z Tobą w dalsze dyskusje wchodzic
![]()
Zapraszam do oceny i komentowania mojego samochodu w tym wątku!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/142866-159_sw_2_4_20v_blu_oltmare_storczycki.html
Ja mam górne lemfordery już ponad 1,5 roku i około 25 tys kilometrów i nicCisza
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione