te klapy można fizycznie usunąć za 300-500zł (zależy gdzie)
te klapy można fizycznie usunąć za 300-500zł (zależy gdzie)
...
Oglądał może ktoś te auta? Możecie coś powiedzieć o nich na podstawie tych ogłoszeń?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#08bc7177ea
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#603ff07fb5
oraz
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...8.html#thumb/5
Ostatnio edytowane przez pafka ; 01-10-2016 o 15:37
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Pafka, szukasz V-ki?
Samochodów nie znam ale;
Czerwona ma zamontowanie pomarańczowe pykacze zamiast białych, navi jakoś dziwnie wystaje ale generalnie to chyba brak uwag, ma za ładne ładne progi, i ten kolor
Szara jakaś taka przekombinowana, są ksenony, a na cyferblacie regulacja wysokości świateł? W opisie jest że lakier popękany bo ktoś ją "skrobał" pięścią i nikt nic nie robił bo nie przeszkadzało, a z przodu wszystkie plastikowe panele pomalowane w kolorze nadwozia!?
Klekot wygląda schludnie ale może dlatego że świeżo po myjniNie wiem tylko czy takie zwykłe ramiona wycieraczek były montowanie fabrycznie...
Ja oglądałem tą srebrną 3.2 dawno temu, gdy poprzedni właściciel sprzedawał. Jedyne co mogę powiedzieć to że w historii pojazdu ostatni wpis przebiegu miał ok 80 tys (co i tak byłoby świetnym wynikiem) a nie te 35 tys, więc z dużą ostrożnością trzeba podejść. Miernikiem lakieru niestety nie sprawdziłem. Jak ktoś sprawdzi to dajcie znać, bo jestem bardzo ciekaw. Mechanicznie nie pamiętam jakiś większych problemów.
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka
o klekocie niedawno pisałem i nie schludnie jak dla mnie
...
Tak naprawdę to szukamy klekota dla mojej kobiety, ale pojawił się też w mojej głowie szatański pomysł - moja GT trafia w jej ręce, a ja kupuję busso
A wie ktoś czy V6 było dostępne w wersji Progression? Bo pomarańczowe kierunki były właśnie w tej wersji.
Te ksenony i regulacja wysokości świateł też zwróciły moją uwagę, i są dwie opcje: albo było coś wymieniane, albo auto z fabryki wyjechało bez ksenonów a tylko ze spryskiwaczami. Bo w standardzie w Distinctive były spryskiwacze reflektorów, ale ksenony zawsze były w dodatkowej opcji.
I rzeczywiście, ten popękany lakier jest bardzo zastanawiający...
Tak, przebieg niewiarygodny - i jak widać warto pytać na forum, bo można o danym samochodzie ciekawych rzeczy się dowiedzieć. Dzięki.
Znalazłem Twoją opinie kilka stron wcześniej - jak zwykle cenna
No i Ty zawsze wypatrzysz te źle naklejone znaczki, haha. Chyba odpuszczę ten egzemplarz, choć kusi...
Jaki tam diabelski..... aniele ty mój, toż to jedyna słuszna opcja
Resztę życie będzie cię gryzło że miałeś taką okazję.......
A co do ksenonów i regulacji wysokości to nie wiem czy się nie mylicie, zdjęcie niewyraźne a w tym miejscu jest obsługa menu komputera w wersjach z ksenonem, łudząco podobne do regulacji świateł.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Dokładnie - to w zasadzie dla mnie ostatni moment by spełnić marzenie o Busso. Niestety dostępność takich aut w ciekawym dla mnie stanie jest niemalże zerowa, dlatego GT V6 może dla mnie pozostać niespełnionym marzeniem...
Bardziej mi chodzi o tą kontrolkę regulacji pochylenia świateł, bo samej regulacji faktycznie na tych zdjęciach za bardzo nie widać.
![]()
Pafka, po v6 jedź na zachód i się nie zastanawiaj :-)
Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka