Ostatnio edytowane przez jaboleq ; 27-01-2017 o 16:34
Umyłem wreszcie bellę, która od miesiąca była biało-szara z soli i błota. Przypomniałem sobie jaki kolor lakieru mam i jaka ona ładna po woskowaniu.
tydzień temu wyciągałem 1.8TSa z GT, częściowo rozebrałem a teraz powoli robię zakupy.![]()
kupione dziś panewki wariatora, wariator, uszczelniacze obydwu półosi, zbiorniczek wyrównawczy, termostat, rozrząd z pompą wody..
po weekendzie trzeba będzie zamówić tłoki, panewki wału, panewki korb, pompę oleju, zestaw uszczelnień na dół i górę silnika,śruby korbowodów, śruby do głowicy, 2 przewody chłodnicy, popychacze, oleje, płyny, filtry i przegub zewnętrzny..
Chyba jeszcze nie.za rzadko bywam w PL zebym sie przejadl [emoji23] ale TSa znienawidzil [emoji28]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Haha,to zaraz nasuwa mi się myśl, jak to mój kolega mechanik ma już dość kolegi, którego vectra 2004r non stop się psuje. Nawet 3x go podwoziłem bellą do mechanika i 2x holowałem. Noo ale w końcu, alfy się psują a niemiecka myśl technologiczna nie... Dodać bym chciał, że w vectrę poszło już 10k... To tak Off top...![]()
Az tak zle nie jest![]()
Przez 3.5 roku mnie nawet na chwile nie zawidl, dzielnie zrobilem prawie 90 tys km a nalatane juz ma 299tkm..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk