Jeśli jest problem z miganiem tylko jednej lampy to problem nie jest w instalacji auta ale w instalacji świateł - przecież zasilanie idzie jednym kablem na oba światła... które Ci miga? To bliżej wspolnego zasilania czy to dalej ?
Kompletnie strzelam. Może być też coś z instalacją np. Nic nie wydedukujemy zdalnie, musisz sprawdzić. Zacznij od pomiaru napięcia na wtyczkach i zamianie miejscami lamp.
Jutro podmienię lampy i pomierzę i dam znać. Miga ta, która jest dalej na kablu.
Jeśli po zmianie lamp będzie migac po tej samej stronie to możesz zamienić moduły miejscami ale proponuje też puścić zasilanie grubszym kablem te oryginalne są dosyć cienkie.
Mi tez miga ten po prawej co zauważyłem po twoim wpisie dzis jak odpaliłem auto. Może być w takim przypadku tak jak kolega wspomniał wina kabli albo którejś złączki. Nawet nie mam czasu obadac na dniach wiec czekam na twoje poszukiwanie problemu.
U mnie też miga prawy:-D pewnie jakaś wada fabryczna - Pan Ping Pong w fabryce coś źle poskladał:-D
Czekam aż zdechnie wtedy będę się martwił.
Moze długi nieekranowany kabel zbiera zakłócenia z silnika.
No panowie
Mieliśmy grupowe zamówienie, czas na grupową reklamacjęNazar, a może zanim zaczniemy grzebać, to zapytasz w sklepie co może być powodem? Bo skoro jet to zajwisko powszechniejsze, to zakładam, że przyczyna może być podobna
![]()
Zapytać zapytam ale co ci powie sprzedawca ? Chyba że jest elektronikiem. Podejżewam ,że z tym jest podobnie jak z hidami ,których biedniejszych wersje przetwornice zbierają zakłócenia. Żałuję że nie zauważyłem wcześniej jak ściągałem skrzynię bo miałem wszystko na wierzchu i pojechałbym ten kabel taśmą aluminiową . Zadzwonie zaraz do szefa hurtowni i zapytam.