Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Są jeszcze firmy, które zajmują się szukaniem samochodu pod klienta po Europie i też takie, które specjalizują się w samochodach stricte z Niemiec. Tyle, że wiadomo, że będzie drożej niż na własną rękę, ale jak się szuka rodzynka to może warto.
E tam, gadanie. I tam trafisz trupa i w kraju rodzynka. Wolę tańszy (byle prosty) i robić dla siebie niż "perełkę" i też robić dla siebie. To nie żaden klasyk czy zabytek tylko ładny samochód![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Pafka, a może wrócisz do Brery?
Albo kupisz inną Alfę?.
Dla mnie 2x GT w domu to za dużo.
Nie wyobrażam sobie, nawet gdyby chodziło o najpiękniejsze auta świata.
8c + 8c Spider jakoś byś może przeskoczył hahaha![]()
...
nie, Maciej to mój kolega którego poznałem lata temu gdy pytał na ulicy czy może pofotografować czerwone GT
od tej pory staram się załatwiać mu fajne auta do zdjęć i czasami wspomagać sprzętowo
Maciej jest na forum, jego nick to Vaselinho
...też fotografuję piękności ale inne bo żywemoto-fotografia szczerze niezbyt mnie pociąga
...
Ciekawe spostrzeżenie, ale dobrze je rozumiem.
Mnie osobiście najbardziej interesuje wymiar świata między przedmiotami martwymi, a żywymi.
Czyli rośliny. Świat wegetatywny.
Wydaje mi się, że rośliny - w swej cierpliwości, takiej gotowości do pozowania do portretu - są mocno fotogeniczne.
gdyby wszyscy lubili to samo to świat byłby nudny![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16