Ja tu wam fajny spocik zorganizowalem nawet z sesja zdjeciowa a wy milczycie tacy kumole z was oczywiscie pomijajac Tych co beda bo na nich mozna liczyc
Ja tu wam fajny spocik zorganizowalem nawet z sesja zdjeciowa a wy milczycie tacy kumole z was oczywiscie pomijajac Tych co beda bo na nich mozna liczyc
bede na 90 procent a gdzie reszta co sie nic nie odzywacie??
o co k'mon???
Bierzcie przyklad z Macka obiecal mi to w zeszlym roku ze bedzie no i prosze![]()
Mariusz... jak wiesz ja niestety nie mogęAle zrobie Wam nalot jak będę z Kąśnej wracał w nocy.. Mam nadzieje że koło 2 będzie jeszcze z kim pogadać
![]()
Alfe kupuje się sercem a nie rozumem
ja będę i zachęcam reszte Panów bo to naprawde fajna inicjatywa jakiej jeszcze nie było więc tym bardziej warto
Witek wpadaj bedziemy czekaca reszta Panow milczy
no własnie reszta milczy chowa sie gdzieszeby nie było tak ze pojedziemy na 4 samochody w eskorcie...dsm pisałes do chłopakow z pod dębicy ?? gdzie reszta tarnowiakow?
o co k'mon???
Mariusz,
czekamy na dokładną rozpiskę Twojej eskorty, o której i gdzie mamy być?
jakie są Twoje plany co do scenariusza orszaku?![]()
No właśnieOczekujemy instrukcji
![]()
Tak czekam ze moze jeszcze sie ktos dolaczy i jeszcze nie chce nic pisac ale wyglada na to ze dopiero chcialbym byscie mi towarzyszyli od panny mlodej bo chce wam zaoszczedzic samochodow bo do mnie jest kamienista droga a u Pani molodej nie bylo by jak zawrocic jak by sie wszystkie zjechalyPokieruje wami Piotrek (kertoip) bo dzielnie mi tu pomaga ze wszystkim tak ze on was przyprowadzi w ustalone miejsce
Jezeli wam odpowiada to zjechali byscie sie do tuchowa na rynek mysle ze o 15:30 i Piotrek bedzie tam na was czekal
Lacznie bedzie nas osiem alf skromnie ale sami swoi
Jakby cos bylo nie jasne to piszczie albo dzwoncie 515444825. Z gory chlopaki wam dziekuje
![]()