No kurcze, przecież oni się specjalizują w pierdołach do tuningu, to powinni też mieć jakieś pojęcie techniczne o tym co sprzedają![]()
No kurcze, przecież oni się specjalizują w pierdołach do tuningu, to powinni też mieć jakieś pojęcie techniczne o tym co sprzedają![]()
Hurtownia nie wie . Dzwoniłem do dystrybutora i powiedział mi Pan że nie mieli z tym produktem żadnego sygnału ,że coś nie tak. stwierdził ,że może być zakłócenie z samego silnika/alternatora . Powiedział ze wysle mi na maila jakis schemat podłączenia przekaznika ( nie wiem po ki uj przekaźnik ale obadamy )
Cóż, sprzedawce poznaje się nie po tym, jak sprzedaje, ale jak rozpatruje reklamacje![]()
Zróbcie tez taki myk: odlaczcie ta co nie miga i zobaczcie czy migajaca wtedy przestanie migac ?
Nie wiem po kiego grzyba ale taki schemat mi wysłał :To jak schemat przekaźnika/automatu do załączania ledów po zapłonie . Ja obstawiam dalej zakłócenia na kablach .
Ale przepraszam bardzoDlaczego ten przekaźnik ma nas interesować, skoro nie jest elementem zestawu i co on ma niby wnosić do tej sytuacji z miganiem?
Ten schemat jest dołączony do instrukcji od świateł jako opcja przy niektórych autach, jesli przy włączonych światłach mijania migaja światła dzienne... czyli odwrót nie niż u nas.
Faktycznie, jest, zwracam humorNo ale jak słusznie zauważyłeś, ten schemat ma rozwiązywać miganie ledów przy zapalonych światłach mijania ze względu na możliwe mikronapięcia, czyli inny przypadek.
Ma ktoś może instrukcje podłączenia do duolight-ów z 2 kabelkami na wyjściu tzn żółtym i czerwonym ?
Mi też mruga prawy. Poza tym słabiej świeci niż lewy![]()