a orientujesz się jakie ceny mają?
a orientujesz się jakie ceny mają?
za cos takiego? samo wgranie seryjnego softu? myślę, że nie więcej jak 100 zł... warto zapłacić za pewność tego, że auto przeżyje zabieg.
W poniedziałek zadzwonię i się przekonamy. Na pewno napiszę. Cena przystępna tym bardziej ktoś pisał że w aso taka przyjemność 150zl
Witam serdecznie
Koszt wgrania seryjnego oprogramowania to 400zł. Mogę zaoferować rabat 20%.
Terminy w miarę od ręki.
Pozdrawiam,
Wojciech Gołąbek
--
DYNOSOFT
w.golabek@dynosoft.pl
tel. +48 606 34 11 44
WWW: www.dynosoft.pl
Facebook: http://www.facebook.com/DynoSoftPL
Poszukam kogoś innego![]()
Ja #$% 400 zł, za wgranie oryginału...
A jaka jest twoja lokalizacja ?
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Sosnowiec, jakieś pomysł?
Ostatnio edytowane przez heiks ; 11-01-2016 o 15:17
Jak można podkręcić 2.5 v6? Brałem w sklepie oleje itd i wspomniałem, że czekam.na filtr powietrza pipercross i facet uświadomił mnie, że warto zrobić mapowanie silnika, bo filtr ten ma o 30% lepsza przepustowość powietrza i przy dobrym programie poprawi się moc trochę spalanie się obniży. Co o tym myślicie?? I gdzie ewentualnie mogę taki zabieg wykonać na Mazowszu, no.i czy przede wszystkim warto się w to ubierać?
osiągnięcie +10KM to spory sukces![]()
www.5turbo.com
Nowe natchnienie Promot 76/84
Nowsze Dallara F393
159 1.9 280 F40 inside
159 ti 2.4 210
Fiat Barchetta 131
Fiat Coupe 2.0 20VT 220
może dlatego, że wgranie chinolem zajmuje kupę czasu? chciałem ogarniać to samo i dostałem odpowiedź, że lepiej to zrobić na stole, bo trwa to 2-3 minuty a nie pół godziny na odczyt i drugie tyle na wgranie przez obd... o ile w ogóle w aucie jest linia K podciągnięta do złącza obd, bo w grande punto nie ma...
a poza tym, mamy wolny rynek - nikt nie każe jechać akurat do dynosoftu, można znaleźć inną firmę, która to samo zrobi za, przykładowo, 1/4 ceny. a ja podałem namiar do firmy o której wiem, że jest kompetentna i sprawdzona, bo nie chciałem wrzucać losowego namiaru z google na kogoś, o kim nie wiem nic... a potem się okaże, że uwali sterownik i wypnie się na klienta. nie lubię takich rzeczy robić po prostu.
Ostatnio edytowane przez siewcu ; 20-01-2016 o 17:08