to teraz ladnie zadzwoncie do Votum (wyguglujcie sobie) powiedzcie ze chcecie sie spotkac z przedstawicielem zeby podpisac umowe i dostaniece kase z odszkodowania za straty moralne... chyba kiedys o tym wspominalem na spocie![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
to teraz ladnie zadzwoncie do Votum (wyguglujcie sobie) powiedzcie ze chcecie sie spotkac z przedstawicielem zeby podpisac umowe i dostaniece kase z odszkodowania za straty moralne... chyba kiedys o tym wspominalem na spocie![]()
Diagnostyka komputerowa, kasowanie błędów
Sprzedam Alfe 145!
przepraszam za OT..
a Ty korzystałeś z usług tej firmy?? ciekawią mnie dwie kwestie...
1) czy są w stanie wyciągnąć naprawdę więcej kasy niż jakby każdy sam starał się o wyplatę odszkodowania?
2) czy pobierają honorarium nawet jak im się nie uda wyciągnąć kasy?
ja uważam że stratę morlaną ponoszę cały czas... alfa nie była bita... generalnie przywiązanie do marki itd
czy ktoś coś wie więcej na ten temat??
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
o kur.. ale Ci załadował w dupsko![]()
nie wiem jak w Gt i 147 ale w mojej 166 ma podwojna blache w tyle i klepanie odpada a wiec dowiedzcie sie bo to sa duze koszty malowanie w bagazniku itp. Gt jest masakra jeszcze bardziej niz moja byla ja zaplacilem za naprawe 1800zl + czesci. malowanie tylu no i wymana klapy zderzaka i klepanie blachy bo nie bylo tak zle, ale 3 tygodnie czekalem na wloszke![]()
Aniucha a czy twoja wloszka nie jest pognieciona tam kolo baku ? bo tak wyglada a to juz bardzo nie ciekawe bylo byNapewno wam naprawia wloszki i beda jak nowe
ale czas ktory nie bedziecie mieli autek jest do bani.
Pozdrawiam
No u mnie na pewno bedzie grubo z kosztami, we włoszech mi blacharz sprawdził koszt klapy (780E) i zderzaka około 250E. Dlatego idę na opcje bezgotówkową w autoryzowanym serwisie, przynajmniej dają gwarancję na to co robią no i mam szansę odzyskać czystą polisę po 2 miesiącach jak ugadają się z włoską firmą.
Aniucha, u Ceibie faktycznie wygląda że okolice wlewu są pogniecione, jak to jest?
sheet, te błotniki są wspawane w auto tak jak u mnie, podejrzewam :/