Uhmm czy może ktoś pomoc xd
Uhmm czy może ktoś pomoc xd
kolego roznia sie wnetrzem-fotele calkowicie inne(wentylowana skora chyba Recaro z wysuwana przednia czescia,glebsze i lepiej trzymajace na boki),podsufitka czarna,inne cyferblaty zegarow i podswietlenie na bialo,aluminiowe nakladki na pedaly,szycie kierownicy-czerwona nic i caly ksztalt kierownicy,szycie mieszka-czerwona nic,pozatym pakiet zewnetrzny-progi,nakladki na lusterka,felgi 19" TI,oraz oznaczenia TI-z tylu po lewej stronie klapy bagaznika i na 2 przednich blotnikach.Chyba to wszystko
Pierwszy post wiec witam serdecznie wszystkich!
Od jakiegoś czasu rozadam się za AR 159. Z tego co zauważyłem na forum to bardzo ciężko znaleźć dobry egzemplarz w cenie ~35k w rocznik 2006-2007. Interesuje mnie silnik 1.9 150km. Czy myślicie że w takiej cenie cos się znajdzie? Daje sobie jeszcze sporo czasu na poszukiwania, nie chce się wpakowac na minę.
Dodam że choruje na ta markę już od 16roku zycia:-D 4lata temu chciałem kupić 147, ale że nie miałem za wiele kaski i nie chciałem kupować samochodu z "okazji" kupiłem cos innego.
Z góry dzięki za odpowiedzi i porady!
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez Diwad ; 01-07-2012 o 13:01
spokojnie kupisz cos za 35-37 tys.Skontaktuj sie z Tomkie_KRK napewno cos Ci znajdzie www.autka.pl .Pozdrawiam
Dzięki czarny na namiar. Z początku widziałem że są też DO 30k, ale to jest nierealne z tego co widzę, chyba że ktoś chce do tych 35 lub więcej dopłacić w czesciach:-D
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Czy Waszym zdaniem warto szukac auta np w http://autoscout.de ?
Nie znam tak dobrze niemieckiego aby biegle dogadac sie ze sprzedajacym (angielski jak najbardziej...), nie wiem na co zwracac uwage przy autach zza zachodzniej granicy. Czy ceny u Niemcow sa mniejsze niz w naszej kochanej ojczyznie? Z jakimi oplatami trzeba sie jeszcze liczyc (wiem ze to akurat moge znalesc w sieci, ale jak juz pytam to o wszystko).
ceny u Niemców są takie same jak u nas jeżeli chcesz kupić dobre auto. Nie porównuj cen tych samych roczników z allegro i z autoscout bo na allegro niestety jest pełno szrotów. Jeżeli nie znasz się na Alfa Romeo i nie znasz pewnego źródła w Niemczech to lepiej zleć zakup auta ludziom którzy się na tym znają albo Tomek_KRK z forum albo np. superalfa.pl (ja kupowałem w tym drugim miejscu na zamówienie z Niemiec)
Born to be wild.
Cześć, posiada ktos 159 w 2,2 JTS albo 2,4 JTD? chciałbym pare informacji na temat tych silników . A może ktoś się wie znajomy znajomych itp itd. Ile takie auto łyknie po mieście , i jak z wadami ich ? silnikowo ?
2.4 JTD z manualną skrzynią da się zamknąć w 9/100 po mieście. 2.2 JTS-a - jak się postarasz to w takich samych warunkach 13/100. Trasa - JTD zejdzie do 6/100, JTS do ok. 8/100.
Za JTD przemawia to, że ma lepsze przyspieszenie i lepszą elastyczność - no ale w końcu turbosprężarka i większa moc robią swoje. Kultura pracy niczego sobie. Niestety mała podaż 2.2 JTS-ów mocno ograniczy wybór modelu.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów