Na stronie MES jest wersja bezinstalacyjna, podobno wystarczy rozpakować wrzucić na kartę i odpalić exe'ka
Na stronie MES jest wersja bezinstalacyjna, podobno wystarczy rozpakować wrzucić na kartę i odpalić exe'ka
No ja jak to kupowałem to tego nikt nie kupował.Kumpel płacił już 300 a i tak moim zdaniem warto.
Fotek ze 159 nie mam
Mam gdzieś MiTo i brawo no i ze swojej lancii
P 9
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Czyli dochodzimy do wniosków, ze przyzwoitego radia z wbudowanym androidem póki co nie ma, a jak chcemy porządny zestaw to trzeba wydać ponad 2 K zl za markowe radio, zewnętrzne urządzenie z andkiem plus adapter. Czyli tak jak myślałem, nici ze sprzedażny obecnego i kupna w tych samych pieniądzach czegoś sensownego na androidzie. Wiec "pomęczę" się jeszcze z tym WinCE tym bardziej że już mam wszystko zmontowane razem ze wzmakiem, głośnikami, sterowaniem z kiery i niemal idealnym wpasowaniem w konsole w Brerze
P.S Jak na takim pionku realizowane jest sterowanie z kiery? Przez tego urządzonka z androidem czy przez samo radio? Jak tez wygląda połacznie z netem? Udostępniam z telefonu na urządzenie z androidem i dopiero wszystko na radio?
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 07-04-2017 o 20:02
Po za dopasowaniem ramki to nie ma żadnej rzeżby.
Przejściówki kosztujá max 20 zł.
Kolega z MiTo wykorzystał oryginalná tylko já rozszlifował.
W 159 gostek z Krosna też zrobił to na oryginalnej ramce.
To radio jest 1 dinowe
P 9
Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 07-04-2017 o 20:04
Kto chce szuka sposobu,
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
Pływak do kiery dawałeś moduł?
P 9
Kto chce szuka sposobu,
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
Tak zwykły connects2 za 2 stówki. Działa jak należy i nie trzeba było ciągnąc do radia plusa po stacyjce bo wszystko załatwia adapter.
Panowie, bo poszukałem troche w tym temacie, ale ciężko coś konkretnego znaleźć spośród 90 stron kłótni na temat WIN CE vs. Android vs. Chińczyki aliexpres...
Szukam jakiejś stacji multifunkcyjnej fajnie jakby cenowo było to ok 1000 zł najlepiej dostępne w sklepie, ew. mogę trochę dołożyć.
Co możecie polecić? Zależy mi na dobrym dźwięku (niech gra nie gorzej niż connectnav), BT, USB, pełne sterowanie z kierownicy (wszystkie przyciski z kiery działają), GPS. Nie chce kolejny raz czytać setki stron kłótni, szukam konkretów.
Taka to tylko gms z alkegro czyli dwykrotne przepłacenia za to samo z aliexpres
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Osobiście kupiłem radio na androidzie do swojej alfy 159. Wyglądają jak te na aliexpres czyli dedykowane do samochodu wyglądające podobnie jak oryginalne navi. Z tym, że ja kupiłem to w Polsce, dokładnie z Warszawy i mam w razie czego gwarancję od nich. Mam ją od listopada i jestem zadowolony. Jakość dźwięku jest niezła ale firma od której kupiłem oferuje również dodatkowy moduł poprawiający dźwięk. Jak to radia na androidzie można tam wgrać prawie wszystko. Obecnie korzystam z nawigacji, zestawu głośnomówiącego, kamery cofania i wiadomo odtwarzacza muzyki. W zestawie jest również wyprowadzenie portu usb do schowka. Jedynym minusem, który mogę wskazać to że nie włączymy radia bez kluczyka.
Planuje jeszcze dokupić wtyczkę na bloototch do komputera aby na wyświetlaczu pokazywał wszystkie parametry samochodu i błędy.
Reasumując to fajna zabawka bo ma się wszystko w jednym ale z drugiej strony to droga zabawka.
Ostatnio edytowane przez Piotrek86 ; 22-05-2017 o 10:08