CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
A w czym miałby mi ten rocznik pomoc ? To ma znaczenie tylko w przypadku AR 166 a i też nie mam 100% pewności że każde auto z 2002 czy 2003 nie ma już płyty pod nogami dlatego wolę o to wprost zapytać zamiast się domyślać i potem ryzykować że jednak źle sie domyśliłem i wysłałem nie te dywaniki co trzeba![]()
Witam, zamówiłem dywaniki 16.07, na liście jestem oznaczony na zielono, na kiedy tak w przybliżeniu mogę spodziewać się, że do mnie dotrą?
Pozdrawiam.
witam, gdzie znajde linka do strony na ktorej bede mogl kupic dywaniki? dzikuje
Witam, czy po złożeniu zamówienia mój nick powinien automatycznie pojawić się na liście zamówień?
Aktualizowane co jakiś czas, bez spiny![]()
no to w takim razie może od razu niech ci wysyła powiadomienie na czerwono że to 166 żebyś mógł od razu po otrzymaniu kasy zapytać czy ta płyta jest czy nie, napewno skróciło by to czas oczekiwania
albo jeszcze lepiej zamiast roku pytanie czy masz plastikową płytę
albo chociaż jakieś info że okres oczekiwania wynosi 3 tygodnie lub coś w tym rodzaju, bo masz napisane że wysyłasz projekt w poniedziałki ode mnie masz kase w piątek a 2 tyg później się okazuje że jeszcze na coś czekałeś i za chwile wyjdzie mi 4 tyg oczekiwania. Nie żebym miał jakieś pretensje do Ciebie bo i tak poczekam ale następnym razem bym wiedział że muszę uzbroić się w cierpliwość![]()
Właśnie listonosz przyniósł mi paczkę z dywanikami. Tak doniosła mi żona![]()
![]()