Zestaw CAR SPA wygląda kozacko![]()
Zestaw CAR SPA wygląda kozacko![]()
FCA jest 100 lat świetlnych w kwestii obsługi ale nie wiem czy z drugiej strony chciałbym być tak dymany jak posiadacze tzw. premjum. Jak ktoś lubi płacić za tzw. słodkie pierdzenie to jego sprawa ale usługi same w sobie często wołają o pomstę do nieba, -naście powrotów do serwisu to dla mnie nie jest premium, osobiście chciałbym płacić za to premium w prawdziwej jakości obsługi i serwisu a nie za możliwość puszczenia bąka w skórzaną sofę zapijając jakąś świeżo zmieloną arabikę z ekspresu obok czytając gazetę czy słuchając ochów i achów jakiegoś sprzedawcy w czasie kiedy auto serwisują ludzie którzy nie do końca wiedzą co robią...
Pewnie z powodu takiego właśnie podejścia nie jestem i nie będę nigdy klientem docelowym![]()
Brakuje daszku i 19"jest tam pakiet performance? Taką własnie odebrał w zeszły piątek mój klient
![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Mówię o dziesiątkach akcji serwisowych,
o niekompetencji i niewiedzy serwisów które próbują to skrzętnie ukryć,
o tym że serwis sprowadza się do wymiany oleju i filtrów.
Masz zapłacić haracz przy zakupie a potem módl się o dobry egzemplarz jakie mają Twoi znajomi - wszystko jest pięknie dopóki auto nie zacznie się psuć, potem to już jedno pasmo nieszczęść.
Zakończmy OT bo nie o tym wątek.
Myślę że w kwestii obsługi Alfa bardzo szybko może zrównać poziom, wystarczy kilku wygłodniałych wilków z konkurencji którzy potrzebują krwi i zaraz pchną w całą machinę zupełnie inną jakość, kwestią jest tylko to czy ktoś decyzyjny o tym myśli i czy podejmie ryzyko bo o to w takich molochach najtrudniej...
bananowych to obecnie nie ma, obecnie jest kolor sraczkowaty który przy niektórych kolorach lakieru jeszcze jakoś nie budzi złych skojażeń (ale broń boże z alfa rosso), białe z pakietu lux (na mój gust za eleganckie do sportowego auta, w jeansach też szkoda jeździć bo będą niebieskawe za chwile), czarne (trochę nuda i parzą w lecie) i czerwone (dla mnie winner, i to w rzekomo wieśniackim połączeniu z montecarlo blue i czerwonymi zaciskami hamulcowymi).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Aj no z małej miejscowości jestem ale prawa miejskie ma !Na zdjęciach ta czerwień aż czasem razi po oczach ale na żywo jest o wiele bardziej stonowana i wygląda pięknie!