Panowie ewentualnie Panie, chciałby może ktoś zakupić polar klubowy?
http://www.forum.alfaholicy.org/skle..._dyskusja.html
Wzór B, rozmiar L, cena 80 zł, nieużywany, mogę dostarczyć![]()
Panowie ewentualnie Panie, chciałby może ktoś zakupić polar klubowy?
http://www.forum.alfaholicy.org/skle..._dyskusja.html
Wzór B, rozmiar L, cena 80 zł, nieużywany, mogę dostarczyć![]()
Cisza w temacie coś ?![]()
Ostatnio edytowane przez sebaaaaaaaa ; 09-01-2013 o 16:47
Żadnych propsów na spoty ani nicnic sie nie psuje, nic nie dzieje
brak wieści to dobre wieści hehe
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
Halo ktoś się pytał o Płock w sumie częściowo takpozdrawiam
pany jak by ktoś chciał kupić kabelek Fiat Ecuscan to bym swojego się pozbył możedodatkowo przejściówka na 3pin do starszych modeli
info pw lub tel 606324322
pozdr
Witam wszystkich klubowiczów z Płocka i okolic. Ja co prawda z Płońska ale jak by jakieś spotkanko to bardzo chętnie się wybiorę jeśli czas pozwoli.
Kolego nie widzieliśmy się może jakoś w grudniu w Płońsku koło MarcPol ?![]()
Witam Kolegów , co tam u was , ja troche odpicowałem swoja belle wszytko juz w niej naprawiłem i gaz zamontowałem sekwencja mam od 2 dni i jest super tylko jeszcze zobaczę jakie spalanie będzie. ale zmorą moich poszukiwań jest nadal tłumik końcowy nigdzie nie moge namierzyć go, jakis pomysł , pozdro .
Ps. seba jak tam kiedy spotkanko jakieś organizujemy ???
Ostatnio edytowane przez bielik1982 ; 21-01-2013 o 22:01
Hehe oczywiście że się widzieliśmy. Jeszcze mówiłem do żony, że też muszę sobie zamówić klubowe ramki do tablic takie jak masz Tyjaki ten świat mały
- - - Updated - - -
Miałem ten sam problem przy wymianie wydechu. U mnie w Płońsku jest koleś, który robi wydechy na zamówienie. Mogę Ci dać namiary jak będziesz chciał i wtedy zadzwonisz i się zapytasz co i jak. A i co ważne cenowo jest batrdzo atrakcyjnie.
Hehe no ja też mówiłem do dziewczyny zobacz jaka ładna Alfa stoino jak widać świat mały
A jeżeli chcesz być rozpoznawany przez innych użytkowników forum ramki klubowe obowiązkowo
Bielik No wypadało by coś zorganizować jak się tylko ocieplidawno nic się nie działo szczerze mówiąć
![]()