Pozdrawiam kolegę z GTV Spider (rej. KOS ...) widzianego wczoraj wieczorem na A4 w kierunku KatowicZastanawiałam się co masz pod maską - po dźwięku wnioskuję, że masz V6, ale którą wersję? Radzi sobie doskonale - nie miałam szans Cię dogonić
![]()
Pozdrawiam kolegę z GTV Spider (rej. KOS ...) widzianego wczoraj wieczorem na A4 w kierunku KatowicZastanawiałam się co masz pod maską - po dźwięku wnioskuję, że masz V6, ale którą wersję? Radzi sobie doskonale - nie miałam szans Cię dogonić
![]()
No Alfa, no fun!
kto mi sie to dzisiaj przed chwilą przewijał pod śmieciarką na ul. Kawiory
czarna 156 KR....
Kogo to ładna 166 czerwona na WK chyba rejestracji i chyba zenderze śmiga po KRK ?
Pozdrawiam użytkownika czarnej 159 SW KR 3E... ostatnio często widzianej w okolicy pętli krowodrza górka koło tej dużej apteki. Ładna sztuka! A te znaczki ti na błotnikach naklejone celowo czy całe błotniki wzięte od Ti?![]()
Pozdrawiam Kierowcę 159, który 15 minut temu z Tynieckiej wjeżdżał na obwodnicę w stronę Katowic![]()
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 KRA zaparkowanej pod Control Process przy Obrońców Modlina (zmień te lexus-looki) oraz kierowcę czarnej 166 miniętej na Nowohuckiej około 11:45 (nie dojrzałem rejestracji, ale na ramkach).
Czerwona 147 KMY bez ramek![]()
Pozdrowienia dla właściciela brązowej 159 Q4 2.4 na krakowskich blachach (i ramkach Autka.pl), która zaparkowała obok mojej czarnej 147 na BP w Bielsku-Białej.
Wczoraj/przedwczoraj już nie pamiętam bo mi się dni i trasy mylą. Ale widziałem przepiękną szarą 147 chyba nawet GTA na A4 w stronę Rzeszowa. Jedno co rzuciło mi się w oczy to szare/przeźroczyste tylne lampy. Leciałem w przeciwnym kierunku - do Krakowa. Jeżeli to czytasz to pozdrawiam!
Pozdrawiam kierowce szarej 159 widzianej dzisiaj w Krakowie pod Castoramą kolo Galerii Bronowice na rej KNS56...
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm