Ja byłem dzień wcześniej na spocie w wielkopolsceWięc jestem usprawiedliwiony
Może i u nas spoty będą kiedyś tak liczne...
![]()
Ja byłem dzień wcześniej na spocie w wielkopolsceWięc jestem usprawiedliwiony
Może i u nas spoty będą kiedyś tak liczne...
![]()
No to są spoty...
Ładne miejsce no i frekfencja piękna!
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
W tych okolicach- kalisz, kępno, jarocin, ostrów wielkopolski jest też sporo ludzi z Alfa Clubu. Zawsze staramy się jakos razem zgadać co do spota, co by frekwencja była na poziomieTak myślałem ostatnio żeby zobaczyć co tam sie dzieje na alfa club pomorze? bo słyszałem że chłopaki też organizują tam sporawe spoty. a w maju niedaleko łeby organizują chyba zlot kilkudniowy.
i szkoda, że nie zdążyłem dojechać do Słupska, wracałem z Gdańska i za późno wyjechałem. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. Pozdrawiam serdecznie wszystkich oraz życzę lepszego nowego roku!
Ładne fotki
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Odebrałem auto. 1000zł głowica, 1100 części, 1100 robocizna.
Ku**a mać.
spalanie 7.8l/100km
No to ładnie![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
No niestety, ale przyjemność z jazdy wróciła. To w niedzielę spocik przy maćku![]()
spalanie 7.8l/100km
A dał byś radę wziąć komputer żeby podłączyć alfę?
tak wezmę, dziś swoją diagnozowałem właśnie, program już przygotowany do pracy![]()
spalanie 7.8l/100km