Witam
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tej alfie:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-klimatronik-nawigacja-6-biegow-gwarancja-ID6yjtnb.html
Warto jechać i oglądać?
Witam
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tej alfie:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-klimatronik-nawigacja-6-biegow-gwarancja-ID6yjtnb.html
Warto jechać i oglądać?
Ciekawe dlaczego lampka w podsufitce jest założona odwrotnie...Poza tym fotel strasznie wysiedziany jak na tak niski, wręcz absurdalny przebieg.
Za tą cenę cudów się nie spodziewaj.
SliwusBuu - mówisz o tej, którą wrzuciłem, czy o wrzuconej przede mną?
Jutro jadę do Leszna Ją zobaczyć opowiem co i jak
Witam Wszystkich!
Planuje zmienić swoją 156SW na 159SW i poszukuję 2.4JTD (210KM) z manualną skrzynią biegów. Fajnie jakby była to wersja TI lub Q4 lub oba na razNa forum nie ma nic ciekawego do sprzedania, na allegro też biednie, ciągle te same stoją, ciężko coś w silniku 2.4 trafić, pewnie ze względu na wysoką akcyzę przy sprowadzaniu. Co sądzicie o tej sztuce? Miał ktoś przyjemność oglądać? Też stoi jakiś czas ale kolor mi się podoba
ogłoszenie z otomoto, należy dodać otomoto.pl przed resztą linka
/oferta/alfa-romeo-159-2008r-pierwszy-wlasciciel-zamiana-2-4-diesel-oplacony-ID6yiSph.html
Ostatnio edytowane przez kazik ; 06-04-2016 o 21:35
Dokładniej przyjrzałbym się prawemu przodowi (maska z błotnikiem) i tyłowi (klapa się nie zgrywa) oraz okolicom drzwi kierowcy. Zresztą sprzedawca nie pisze, że auto jest bezwypadkowe. Ciekawe, jak mocno i czy było to w miarę dobrze zrobione.
Witam, jako że sam szukam 159 w sedanie byłem z ciekawości obejrzeć ten model: olx: e5243c9b92 i ogolnie nie polecam. Brak wiedzy sprzedajacego na temat historii pojazdu, co wymieniane i robione - nie wiadomo. Niby nie uszkodzone a cała prawa strona malowana, cytrynka aż biła w oczy, znaczek z przodu nowka sztuka, tył zniszczony strasznie, felgi w dramatycznym stanie, nadwozie tam gdzie nie malowane posiada liczne rysy, szczegolnie na klapie bagaznika... Ogolnie nie polecam i radze na nia uwazac.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka