Kaganiec jest na 89 w ciężarowce...
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Płynna jazda jest wtedy kiedy wszyscy jadą z tą samą prędkością więc jak jest dopuszczone 140km/h to wszyscy powinni jechać możliwie jak najbliżej tej wartości. Wiadomo, że ciężarówki i autokary tyle nie pojadą więc powinny się trzymać prawego pasa i robić duże przerwy między sobą. Wtedy można wyprzedzać i wracać na prawy pas bez hamowania jak jest dużo miejsca. No ale to trzeba trochę więcej pomyśleć a nie tyko do przednich lamp a reszta w dupie![]()
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Wiem, że nie autostrada, ale często ruch jest zbliżony do tego na A1, więc bez różnicy.
Nie zmienia to faktu, że na rzeczonej A1, która jest autostradą da się jechać płynnie z prędkościami o których pisałem wcześniej![]()
Na A4 sie nie da . Kończymy OT
To pisz A4, a nie dwupasmowa autostrada![]()
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"