Wreszcie mój przekaz dotarł do odbiorcy szkoda, ze po 2 stronach klepania w klawiature. Dokładnie o to chodziło, że BMW miało w ofercie konkurenta wiec zakładanie, ze byli daleko w tyle mija się z prawda po prostu mieli silniki o innej konstrukcji ale podobnych, a nawet w niektórych wersjach o zdecydowanie lepszych osiągach.
I o to od początku chodziło przecież nie chciałem na siłe udowodnić, że R6 z BMW czy VR6 z VW jest lepsze od Busso tylko napisałem, że BMW czy VW wcale nie było w tyle ponieważ równiez oferowali szesciocylindrowe silniki o podobnych mocach tylko o innej konstrukcji bo zarówno R6 sporo różni sie od Busso jak i nawet VR6, który był sporym odskokiem od standardowych V6. Każdy z tych silników ma swoje wady i zalety, każdy brzmi fajnie ale to akurat pojecie względne. Dla jednego lepiej zagra R6 dla innego V6. Włosi byli prekursorami V6 ok ale zarówno R6 jak i VR6 to zdecydowanie inne konstrukcje, a czy gorsze cóż nie mnie to oceniać bo z opinia jest jak z dupa każdy ma swoja
Zawiodłeś mnie myślałem, że wpadniesz trollowac wcześniej. Niestety teraz już wszyscy zrozumieli o co chodzi wiec niestety EOT ;]