Maja i zmianowy, wy skręcacie przy pomniku lotnika, potem prosto i w prawo w 17 stycznia? bo tak zrozumiałem, jeśli tak, to może dajcie w lewo na następnym skrzyżowaniu w grójecką i się tam złapiemy, bo tam już cały czas prosto.
No chyba, że wolicie swoją trasą, to już zobaczymy się w Jankach. CB jak mówiłem nie mam więc musielibyśmy i tak trafić po prostu na siebie na drodze żebyśmy nie czekali na siebie.
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Maja prowadzi, mi to obojętne
Na Grójeckiej za dużo świateł
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
jutro sobota rano będziesz miał czas się polansować (dużo świateł), wyczyściłeś Brerę wstydu nie będzie ?
Smalcem przejechałem, będzie dobrze![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Powiedzcie mi, czy Wy wszyscy którzy zbieracie się jutro rano w Jankach jesteście zapisani?
Chętnie się jutro pojawię w Rozalinie, ale nie jestem zapisany na żadnej liście więc nie wiem, czy jest sens atakować tak z samego rana.
Jeszcze wczoraj qbas napisał o jakiejś opłacie 30pln i że wtedy są jakieś gadżety. Może mi ktoś tak na szybko i na ostatnią chwilę rozświetlić o co chodzi?
Z tego co ja wiem, to nawet nie zapisani parkują na terenie parkingu dla włoskich aut, a jedziemy tak wcześnie bo:
a) trzeba zająć jakieś miejsce
b) niektórzy jadą jeszcze na rajd i muszą być wcześniej.
U nas nie wszyscy są zapisani, a co będzie dla tych co wnieśli opłatę to zobaczymy na miejscu tak na prawdę.
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Było pisane już parę razy
Nie ważne czy ktoś się zapisał czy nie, wszyscy parkujemy na jednym parkingu![]()
J.Clarkson
Ja w sumie przespałem zapisy.Ale jadę ze wszystkimi z Janek i parkuję na parkingu dla włoskich cudeniek.