witam kolegów grzes1226 widziałem że chcesz się zamienić i jak tam zamiana, masz coś już na oku. co do spotkania to mi bardziej pasuje sobota. pozdrawiam. jak to moja siostra mówi pozdro 600.
witam kolegów grzes1226 widziałem że chcesz się zamienić i jak tam zamiana, masz coś już na oku. co do spotkania to mi bardziej pasuje sobota. pozdrawiam. jak to moja siostra mówi pozdro 600.
Kurcze szkoda że w niedziele mam szkołę tak bym przyjechał i od razu odwiedził babcie w Bystrzycy! Może innym razem a właśnie tyle razy byłem u babci i nie widziałem żadnej AR w Bystrzycy jest ktoś z forum zarejestrowany ??
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
witam a no chciał bym sprubowac czegoś mocniejszego nic na siłe jak coś sie fajnego znajdzie to sprubuje swoja cały czas musze wkrecac na grube obroty zeby dała coś z siebie a wtedy ona rużki pokazuje na ics 16spalanieale przy spokojnej jezdzie 8/9. co do spociku to sobota u mnie odpada jak coś to niedziela, moze we wrocku coś chłopaki pod milenijnym szkuja moze tam byśmy sie zjechali?? bedzie wtedy nas troszke wiecej
Witam spotkanie pewnie się już odbyło ale tak zapytam nie można by było organizować np.takich spotkań w Skarbimierzu na pasie lotniska ? jest dość miejsca na wszystkonie wiem może by komuś pasowało to proszę się odezwać bo jak ktoś wspominał z udzieleniem rad w sprawie AR to bym był chętny gdyż jako posiadacz tego auta i wspomnę że to moje pierwsze auto to jestem zadowolony ale zawsze lepiej mieć zdanie kogoś kto ma dłużej tą markę
.Więc proszę rozważyć moją propozycje jak by co
![]()
witam morze być na skarbimierzu, tylko ciężko jest u nas takie spotkania organizować. temat był po to założony żeby się spotykać ale jak widzisz u nas to bardzo trudno przychodzi. pozdrawiam.
To może niech się wypowiedzą osoby które by mogły w najbliższym czasie aby później można było dopasować godzinę i datę aby pasowała każdemu![]()
Ja mogę do Oławy wpaść, daleko nie jest
A pasuje cały weekend bez końcówki soboty![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
ja bym znalazł czas ale na niedziele ok 17/18 brat był ostatnnio w skarbierzu i mówił ze pas juz sie nienadaje do testów aut ale na spocik moze byc![]()
Witam alfaholików z Oławy i okolic,może by tak na koniec sezonu letniego jednak spotkać się gdzieś w okolicy???.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.