Pituś, ustawka jest jak najbardziej pożądana01.10 wraca z Londynu z pełnym busem form, muszę znaleźć na to miejsce i ogarnąć temat dostaw materiału, z tym jest ciężko do tego dochodzi nowa praca więc październik mam trochę pracowity ale we Wrocku możemy się spotkać właściwie w dowolnym terminie. Podaj mi namiary na zlot IKARA, może się uda. Na naszym zlocie też nie byłem bo z urlopem było ciężko więc nic nie obiecuję. Resztę dogadajmy na PW bo trochę odbiegamy od tematu.
NO TO WPADŁEM...
jest jeszcze jakas szansa na tę książkę?? Zależy mi na tej o V6![]()
Ta o V6 dopiero wyjdzie, na tą chwilę dopiero została zapowiedziana i w sprzedaży będzie dopiero w styczniu 2011. Co do reszty to raczej są dostępne, 2.0 jest wszędzie, e-bay, allegro, amazon. Holenderska książeczka chyba też jest dostępna ponieważ jest to z tego co zrozumiałem wydanie z własnej inicjatywy więc nic tylko wysłać zapytanie do autora.
NO TO WPADŁEM...
no.. dzięki qubas'owi mogłem sobie popatrzeć trochę do książki -niniejszym ładnie DZIĘKUJĘ
Pozycja interesująca sporo różnych fotografii trochę wiedzy ogólnej i szczegółowej o modelu i jego odmianach w tym sporo o sportowych oraz trochę spostrzeżeń eksploatacyjnych.
Wg mnie pozycje warto miećja jestem zainteresowany posiadaniem w przyzwoitej cenie jak nie dziś to 'jutro' ale kcem mnieć
![]()
podepnę się się jeszcze pod ten temat
Czy ktoś byłby dla mnie tak miły i przesłał mi kilka skanów tej książki na email: aupio@o2.pl dotyczące modyfikacji układu wydechowego tj. bodajże str. 92-97.
będę alfowo wdzięczny![]()
qbas, Ty masz książkę "How to power tune..." czy "DOHC engine high performance..."??
Mógłbyś zabrać ją ze sobą na spota??