Strona 13 z 82 PierwszyPierwszy ... 3456789101112131415161718192021222363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 815

Temat: Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa

dududs
    Gość

Domyślnie

holipka nie wiem czy dam rade do was dołączyć ale obiecuję, że się postaram

Kevin
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    jedno co pewne - bez opon zimowych się nie obejdzie!!
    ja chcąc nie chcąc muszę obstawiać, że jednak prognoza się sprawdzi i obejdzie się jeszcze bez zimówek najbliższą okazję zmiany kół będę miał dopiero 21/22 listopad ;/ Chyba, że aura rzeczywiście zarzuci niespodzianką to w ostateczności pojadę ekstra zmienić koła...

To jak człowieki z Wrocławia i okolic? od 10.30 zbieramy się pod IKEA a o 11 wyjeżdżamy? Godzina chyba wystarczy by na 12 być w Świdnicy?

poduch
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kevin Zobacz post
    To jak człowieki z Wrocławia i okolic? od 10.30 zbieramy się pod IKEA a o 11 wyjeżdżamy? Godzina chyba wystarczy by na 12 być w Świdnicy?
    dokładnie tak jak piszesz zbieramy sie tak jak było napisane pewnie po 10tej juz ktoś sie pojawi pod IKEA (np. ja )
    pozdrawiam i do zobaczyska

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Witam

Przejechaliśmy się dziś z kolegami fragmentem trasy i na prawdę zapowiada się obiecująco. Drogi są ciasne, kręte lecz niestety fragmentami dość dziurawe. Dlatego też zrezygnujemy chyba z objazdu Lubachowa wkoło jeziora bo tamtejsza droga to praktycznie dziura na dziurze. Kierowca nie jest w stanie podziwiać widoków bo zmuszony jest do ciągłej jazdy slalomem Objedziemy jezioro od drugiej strony, długość trasy na tym nie ucierpi.
    Co do warunków pogodowych to na dzień dzisiejszy śniegu nie było ale wiadomo jak to jest w górach, pogoda zmienia się w mgnieniu oka. Na szczytach przełęczy na pewno będzie chłodno, w granicach zera. Na pewno wilgotno jest tam bardzo.
    Co do miejsca postojowego to znaleźliśmy świetny zajazd z olbrzymim parkingiem gdzie wszyscy pomieścimy się bez problemu. Niestety część restauracyjna tego zajazdu była dziś zamknięta. Będziemy się kontaktować z nimi w sprawie środy. Jak zapowiemy się taką dużą zorganizowaną grupą to nawet jeśli normalnie w święto jest tam nieczynne to dla nas powinni zrobić wyjątek Zdjęcia z tego miejsca poniżej. Także będzie co zjeść i gdzie się napoić.
    Prośba do tych wszystkich, którzy są już na liście a jednak nie są pewni czy przyjadą - potrzebujemy tak do wtorku wieczora deklaracji na 100% żeby potem nie czekać specjalnie na kogoś kto jednak nie przyjedzie. Także jeśli ktoś z listy rezygnuje to proszę o informacje. Cała reszta rozumiem że będzie i oni nie muszą się drugi raz potwierdzać Tak pewnie do 12.30 będziemy w Świdnicy a potem ruszamy.
    Zostawiam do siebie numer kontaktowy na wszelki wypadek - 792916022

pozdro i do środy. i odprawiamy modły za dobrą pogodę

Nawet sarenka się pytała czy wpadniemy

Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 08-11-2009 o 18:52

poduch
    Gość

Domyślnie

wygląda to rzeczywiście bardzo interesująco
    już nie moge sie doczekać wyjazdu zwłaszcza, że całkiem spora ekipa sie zebrała

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Olaf3276
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    145 1.6 TS a jednak jest dalej :), g 1.4 MA

Domyślnie

Nie mogę opuścić takiego spotkania. Dla mnie też byłoby lepiej gdyby była pogoda i warunki takie jak na zdjęciach. Jakoś nie chce mi się zakładać zimówek przynajmniej narazie.
    145 1.6TS a jednak dalej jest
    AR G. 1.4 MA

ystian
    Gość

Domyślnie

Na wszelki wypadek zostawiam też numer do siebie - 505655850

A co do miejsca ze zdjęć w którym byliśmy czyli centrum rekreacyjno - konferencyjne HARENDA, to jeśli ktoś chce się zapoznać ze szczegółami to zapraszam na stronę www.harenda.biz.pl

Jeśli chodzi o pogodę, to na 11 listopada na dzień dzisiejszy dla rejonu spotu zapowiadają od 4 do 6 stopni i bez deszczu

Widoki wzdłuż trasy są naprawdę niesamowite. Czuć klimat typowo górskich wioseczek. Nie mogę się już doczekać 11 listopada
    Ostatnio edytowane przez ystian ; 08-11-2009 o 22:38

ystian
    Gość

Domyślnie

Chciałem wszystkich poinformować, że zapowiedź spotu jest w najnowszym Auto Świecie Planujemy aby w kolejnym numerze pojawiła się relacja ze spotu

Użytkownik Maniak resoraków Avatar piotrek v6
    Mieszka w
    Bielawa
    Auto
    156 2,5 V6

Domyślnie

To do srody na obwodnicy.
    Oby pogoda dopisala.
    Ja juz na zimowym obuwiu.

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Dostałem dziś odpowiedź z tego zajazdu Harenda. Czekają na nas tam w środę ale chyba trochę za bardzo się przejęli bo pytają jakie mamy plany posiłkowe ..a ja wiem jakie mamy plany??
    Pisałem do wszystkich z listy i nie tylko na PW prośbą o 100% potwierdzenie swojej obecności i zaznaczam to na liście.
    Będzie też mała modyfikacja obecnej mapy - update pojawi się wieczorkiem.